Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ödüle Doymayan Ajanslara Kristal Elma’dan Ödül Kemeri [Kristal Elma 2018]

Ödüle Doymayan Ajanslara Kristal Elma’dan Ödül Kemeri [Kristal Elma 2018]

Kristal Elma Festivali, bu yıl en çok ödül ajanslar ödüllerini rahat rahat taşısın, sosyalleşmeyi engellemesin diye bir ödül kemeri tasarladı.

Reklam ve yaratıcılık yarışmalarına katılmak kimi zaman dilemmaya dönüşebiliyor. Ödül kazanmak için başvuruluyor. Fakat çok ödül alınca da hepsini aynı anda nasıl taşıyacağım, ödüllerimle gezerken bir şeyler içip yiyebilir miyim, arkadaşlarımla sosyalleşebilir miyim gibi sorunlar doğuyor. Efendime söyleyeyim ödüllerimin hiçbirini unutmadan geceyi tamamlayabilir miyim veya kaybedersem ajansa nasıl hesap vereceğim gibi endişeler baş gösteriyor. Kristal Elma ve bu seneki iletişimin yaratıcı ajansı Tribal Worldwide Istanbul da bu soruna bir çözüm sunarak ödül kemeri tasarımıyla bir ilk gerçekleştirdi. Kristal Elma’nın bu seneki iletişimi kampanyasını Tribal Worldwide İstanbul’un ajans başkanı ve kıdemli yaratıcı yönetmeni Arda Erdik ile konuşmuştuk. Bu röportajımıza da buradan ulaşabilirsiniz.

Kristal Elma’dan bir ilk, Ödül Kemeri!

Kristal Elma Festivali bu yıl bir yeniliğe imza atarak ödül alan ajanslar gününe ödülleriyle birlikte rahat rahat devam edebilsin diye bir ödül kemeri tasarladı. Festivalin birinci gününde gerçekleşen ödül töreniyle birlikte en çok ödül alan 3 ajans, ödül kemerlerine de kavuştu. Ajanslar yaratıcılık yarışmalarında ödül için yaraşırken bir de bu başarının ödül kemeri gibi işlevsel ve sembolik bir detayla taçlandırılması da en çok ödül alan ajans olma konumuna ayrı bir değer de ekliyor. Medina Turgul DDB, TBWA\Istanbul ve Y&R Istanbul, ilk kez uygulanan ödül kemerini takan ilk üç ajans oldu. Bu akşam gerçekleşecek ödül töreniyle birlikte bu kemeri kullanarak yeni ajanslar olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Görsel: Kristal Elma
Manşet görseli düzenlenmiştir.