Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
VakıfBank Spor Kulübü Oyuncularına Battle Royale Temalı Kadro Tanıtımı

VakıfBank Spor Kulübü Oyuncularına Battle Royale Temalı Kadro Tanıtımı

VakıfBank Spor Kulübü, 2020-2021 sezonu takım kadrosunu battle royale türü oyunların arayüzüne benzer bir temayla duyuruyor.

Son dönemlerde çevrimiçi oyun dünyasında PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), Fortnite, Call of Duty: Warzone gibi battle royale türü oyunlar ilgi görüyor. Öyle ki oyunun kendine has dünyasında kimi zaman bir iş görüşmesi gerçekleştiriliyor kimi zaman da etkinlikler düzenleniyor veya konserler veriliyor. Sadece bir oyundan öte artık farklı deneyimlerin kapısını açan bu tarz oyunların birbirlerine benzer bir arayüzü bulunuyor. VakıfBank Spor Kulübü, aynı takımda olan oyuncuların yan yana dizilip poz verdiği bu oyuna giriş bölümünün bir benzerini yeni sezon takımını tanıtmak için kullanıyor.

VakıfBank Spor Kulübü kadrosu mevkilerine göre oyunda yerini alıyor

Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan kulübü olan VakıfBank Spor Kulübü’nün oyuncuları için hazırlanan yaratıcı iş kadro tanıtımına farklı bir bakış açısı getiriyor. Tanıtım filmi Vakıf Battleground oyununa bağlanılmasıyla birlikte başlıyor. Yeni sezon seçimi yapıldıktan sonra kulübün 2020 – 2021 sezonu takım kadrosu battle royale türü oyunlarda olduğu gibi takım takım gözükmeye başlıyor. Yeni sezonun sporcuları mevkilerine göre takımlar olacak şekilde tanıtılıyor.

VakıfBank Spor Kulübü, üç Dünya Kulüpler Şampiyonası ve dört CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla Türk spor tarihinin uluslararası alandaki en başarılı kulüpleri arasında yer alıyor.

Künye

Marka: VakıfBank Spor Kulübü
Marka Yetkilisi: Ferkan Merdan (Genel Müdür Yardımcısı), Gönül Göral Öztürk, Himmet Alp
Arslan Karaca
Prodüksiyon Ajansı: Epik İşler
Yaratıcı Ekip: Himmet Alp Arslan Karaca, Alperen Çelenk, Erkin Hızal, Öykü Ünaldı, Utku Kurt
3D Modelleme: Öykü Ünaldı
Grafik tasarımı: Erkin Hızal
Post Prodüksiyon: Epik İşler
PR Ajansı: MPR
Sosyal Medya Ajansı: Papillon Istanbul

Görsel: YouTube, MPR