Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fortnite Üzerinde İş Görüşmesine Çağırılıyorsunuz

Fortnite Üzerinde İş Görüşmesine Çağırılıyorsunuz

Paris merkezli uluslararası eğlence ajansı Dare.Win, yeni iş ilanlarını Fortnite üzerinden yayınlandı ve görüşmeleri de yine oyun üzerinden gerçekleştirecek.

Fortnite şu anda çevrimiçi oyun dünyasının yükselen yıldızı. Birkaç yıl önceki League of Legends (LoL) rüzgarını gözünüzün önüne getirin. Öyle bir furya Fortnite şu anda. LoL gibi koridor mekanikleri yerine battle royale olarak anılıyor bu janra. Yani bir sürü insanı bir araziye bırakıp en son kimin hayatta kalacağı yarışı. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) ile battle royale türünün başını çekiyorlar. Fortnite popülerleştirkçe de markalar, ajanslar ve hemen herkes bir ucundan bu trene binmeye çalışıyor, çalışacak. Paris merkezli uluslararası eğlence ajansı Dare.Win de oyun üzerindeki ilk iş ilanını yayınlayan şirket oldu.

Yaratıcılığına güvenenler çıktı meydana

Dare.Win, pek çok küresel markayla çalışan bir uluslarası eğlence ajansı. Müşterileri arasında Netflix, Spotify, Ubisoft, YouTube, Hermès gibi isimler yer alıyor. Paris’teki ofisleri için 6 aylık bir staj dönemiyle yaratıcı ekip oluşturulacak. İlgilenen kişilerin @DarewinFr hesabını PSN üzerinden eklemeleri isteniyor. Böylece birlikte oyun oynanabilecek bir zaman belirlenebilecek. Yani oyun oynarken, hatta adeta kurtlar sofrasında hayatta kalmaya çalışırken bir taraftan da işi kapabilecek isimler aranıyor.

Dare.Win, portfolyo olarak da aşağıdaki oynatma listesini paylaşıyor.

Görsel: Dare.Win