Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ünlü Sporcu ve Müzisyenler Gillette’in Rio 2016 Reklamında Buluştu

Ünlü Sporcu ve Müzisyenler Gillette’in Rio 2016 Reklamında Buluştu

Gillette'in 2016 Rio Yaz Olimpiyatları için hazırlanan reklam filminde Neymar Jr, Ashton Eaton ve Andy Tennant gibi dünyaca ünlü sporcu ve atletler bir araya geldi.

Gillette, 2016 Rio Yaz Olimpiyatları için Grey New York işbirliğiyle “Perfect Isn’t Pretty” (Mükemmel Güzel Değildir) ismini taşıyan reklam filmini hazırladı. Reklam filminde Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar Jr, Amerikalı dekatloncu Aston Eaton, İngiliz bisikletçi Andy Tennant, Çinli yüzücü Ning Zetao gibi ülkelerini en iyi şekilde temsil eden birbirinden ünlü sporcular yer alıyor.

3 dakikalık filmde, Rio 2016 için gün sayan sporcuların antrenmanlardan Olimpiyat Oyunları’na uzanan zorlu serüvenleri, başarıya ulaşmak için sergiledikleri fiziksel-zihinsel çaba ve bazen etraflarına, en sevdiklerine bile yansıyan stres dolu anlar anlatılıyor.

Gillette’in resmi YouTube kanalından paylaşılan reklam filminin müziğinde ise ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Sia’nın imzası bulunuyor. Gilette, ünlü müzisyenden Perfect Isn’t Pretty adındaki reklam filminde kullanılmak üzere Unstoppable parçası için yepyeni bir remix hazırlamasını istedi.

Daha önce duyulmayan remix’in yapımcılığını Grammy ödüllü prodüktör Ariel Rechtshaid ve yeniden düzenlenen sözlerin yazımını rapçi Pusha T üstlenirken, perküsyonda Salvador de Bahialı Olodum grubu parçaya eşlik etti.


https://www.youtube.com/watch?v=xRXfevLDZBc

Görsel: Gillette, YouTube