Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dikkat Dağıtacak Gürültülere Kulaklarını Tıkayanlar

Dikkat Dağıtacak Gürültülere Kulaklarını Tıkayanlar

Beat by Dre, yeni filminde Serena Williams, Neymar Jr., Cara Delevingne ve Kris Wu gibi ünlü isimler aracılığıyla eleştirel sesler karşısında azimle ilerleyen insanların hikayesini anlatıyor.

Bu hafta ikinci kez bir çocuğa uyku öncesi anlatılan bir hikayenin işlendiği bir film görüyoruz. H&M’in büyülü bir ortamda geçen yılbaşı filminden sonra Beats by Dre filmi benzer bir noktadan hareket edip bambaşka bir mesaj veriyor.

Film, oyuncu Michael K. Williams’ın yeğenine anlattığı bir hikayeyle açılıyor. Bir zamanlar kulaklarını tamamen kapatabilen çocuklar olduğunu söyleyerek başlayan hikaye; masalsı ya da fantastik bir ortamda geçmiyor. Bu çocuklar süper güçleri olan çocuklar değil aslında. Film ilerledikçe onların eleştirilere ve dikkat dağıtıcı gürültülere kulaklarını kapayabilen ve seçtikleri yolda azimle ilerleyebilen insanlar olduğunu anlıyoruz. Cinsiyetçilik, ırkçılık, psikolojik baskılar, zorbalık gibi engellerle karşılaşan bu insanların gürültüden sıyrılarak devam ettiklerini görüyoruz. Beats’ Studio 3 Wireless kulaklığın da yardımı oluyor elbette.

beats by dre above the noise bigumigu beats by dre above the noise bigumigu beats by dre above the noise bigumigu

Ünlü Marka Elçileri

“Above the Noise” (#AboveTheNoise) kampanyası çerçevesinde hazırlanan film, markanın daha önce de kullandığı ünlü isimleri içeriyor. Oyuncu Michael K. Williams’ın hikaye anlatım dış ses olarak devam ederken tenisçi Serana Williams ve futbolcu Neymar Jr. anlatılan azmin temsilcileri olarak ekrana geliyor. Filmde eski marka elçilerinin yanı sıra yeni isimler de yer alıyor. Çinli-Kanadalı oyuncu ve şarkıcı Kris Wu, manken Cara Delevingne de filmdeki tanıdık simalardan.

beats by dre above the noise bigumigu beats by dre above the noise bigumigu beats by dre above the noise bigumigu beats by dre above the noise bigumigu
4 buçuk dakikalık filme eşlik eden şarkı Avusturalyalı şarkıcı Ruel’in “Don’ Tell Me” isimli parçası. Terence Neal tarafından yönetilen ve etkileyici bir görsel dil sunan film,  şarkıyı  tanıtırken, şarkının müzik videosu görevi de görüyor.

Künye:
Reklamveren: Beats By Dr. Dre
Reklam Ajansı: JohnXHannes New York
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Hannes Ciatti, John McKelvey
Yapım Başkanı: Matt Bonin
Yaratıcı Yönetmen: Dan Kroeger, Pierre Janneau
Yapım Şirketi: Park Pictures
Yönetmen: Terence Neale
Yönetici Yapımcı: Jackie Kelman-Bisbee, Scott Howard
Yapım Başkanı: Anne Bobroff
Yapımcı: Youree Henley, Tim Kerrison, Dougal Meese
Görüntü Yönetmeni: Alexis Zabe
Kurgucu: Leo Scott & Chris Catanach, Cartel
Renklendirme: Tom Poole, Company 3
Finishing: A52
Müzik: “Don’t Tell Me” – Ruel

Görsel: YouTube – Beats by Dre