Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Türkçe İçeriğiyle Apple Ürünleri Kullanılarak Yapılan Sanat Eserleri

Türkçe İçeriğiyle Apple Ürünleri Kullanılarak Yapılan Sanat Eserleri

"Start Something New" kapsamında sadece Apple ürünleri ve uygulamalarıyla yaratılan sanat eserleri derlemesi son olarak Türkçe içeriğine kavuştu.

İlk olarak Japonya’da yayınlanan “Start Something New” kampanyası iPhone 6iPhone 6 Plus, iPad Air 2 ve iMac üzerindeki VSCO CamProcreateSlow ShutterBrushes ReduxFinal Cut ProiDrawiMovieWaterlogue gibi uygulamalar ve enstantane kontrolü, seri çekim modu ve HDR kamera komutlarıyla yaratılan sanat eserlerini içeriyordu. Eserlerin sahipleri arasında Jingyao Guo, Nomoco, Jimmy Chin, Marcelo Gomes, Austin Mann, Christian Weber, Craig & Karl, Roz Hall, Jared Chambers, Jules Julien, Alistair Taylor-Young, Chad Riley gibi isimler bulunuyordu. 

Kampanyanın kısa sürede diğer ülkelerin Apple sayfalarında da yerini bulmaya başladığını; Londra’daki Apple mağazasından sonra New York ve Toronto’daki mağazalarda da sergilenmeye başlayacağını öğrenmiştik.

Ülkemize döndüğümüzde ise kampanyanın Türkçe sayfasına kavuştuğunu görüyoruz. Sitedeki işlerin bir kısmına manşet görseli dışında haberin devamında da yer verdik. Tüm eserlerin hangi ürün ve uygulamalarla yapıldığına dair detayları ise “Yeni Başlangıçlar Yapın” sayfasından öğrenebilirsiniz. 


iPhone 6 ve HDR çekim modu


iPad Air 2 ve ProCreate uygulaması


iPhone 6 ve VSCO Cam uygulaması


iPad Air 2 ve Brushes Redux uygulaması


iPhone 6 Plus + Panoramik çekim modu


iPhone 6 Plus + Slow Shutter! uygulaması

Manşet görseli ve son kısımda yer alanlar seçkideki eserlerden derlenmiş,  sergiye dair haber görseli 9to5mac websitesinden alınmıştır.