Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Invisible Girlfriend/Boyfriend: Hayalinizdeki Sahte Sevgiliyi Yaratın

Invisible Girlfriend/Boyfriend: Hayalinizdeki Sahte Sevgiliyi Yaratın

Invisible Girlfriend ve Invisible Boyfriend uygulamaları sevgiliniz varmış gibi davranmanızı gerektiren nedenler için çözüm sağlama iddiasında.

Matthew Homann ile Kyle Tabor, her iki cinsiyetin gerek hayalindeki sevgiliyi yaratmasını gerekse sadece bir sevgilisi varmış numarasını yapmasını sağlayan Invisible Girlfriend ve Invisible Boyfriend uygulamalarını geliştirdi. Devamında Her filmini bir şekilde aklınıza getirmeden okumanız bir hayli zor olacak.

Daily Mail editörünün anlattığına göre, uygulamaya ilk girdiğinizde “sevgilinizin” adını, yaşını, tipini, ilgi alanlarını, kişilik özelliklerini ve tanışma hikayenizi kaydediyorsunuz. Bu aşama sonrasında sevgilinizden gelen ilk mesajla ilişkiniz başlıyor. Mesaj, sesli mesaj ve el yazılı notlar üzerinden ilişki kurduğunuz sevgiliniz sahte olsa da geliştiriciler olabildiğince gerçekçi kılmaya özen göstermiş. Özçekim ekleme de bu anlamda fayda sağlayan özellikleri arasında yer alıyor

Uygulamayı kullanmanız için sadece sevgilinizin olmaması gerekmiyor. Zira sevgiliniz o kadar da ilgili değilse sizinle ilgilenen başka biri olduğu numarasını yapmanız, sevgiliniz olsa bile yazışma gibi konuları beceremiyorsanız bu anlamda gelişmenizi sağlaması veya cinsel tercihinizi ailenizden/çevrenizden gizlemek istemeniz diğer kullanım nedenleri arasında sayılıyor. 

Uygulamanın çıkış noktası ise insanların kendilerini kandırmalarını sağlayan bir uygulama yapmaktan ziyade sevgilisi olmayanları maruz kaldıkları mahalle baskısından kurtarmaya dayanıyor. Uygulama fikri, Homann’ın boşandıktan sonra çevresindekilerin kendisini yeni biriyle çıkmaya zorlamalarından bıktığında aklına gelmiş. Tam olarak da dokuz yıl önce bir kutlama için ziyaret edecekken annesinin başka birini getirip getirmeyeceği sorusu üzerine. 

Kafası karışık kadınlara ilişkilerini bitirip bitirmeme konusunda tavsiye veren Should I Break Up With My Boyfriend?, tantanaya bulaşmadan ayrılmanıza yardımcı olan BreakUpText ve erkeklerin sevgililerine tatlı mesajlar atmaları için kafa patlatmalarına son veren BroApp gerek Güzin Ablalık gerekse işlevsellik vazifesi gören uygulamalar arasındaydı. 

100 mesaj, 10 sesli mesaj ve bir el yazılı not için 24.99 dolar vermeniz gereken beta sürümündeki bu uygulamaysa şimdilik sadece Amerika ve Kanada’da hizmet veriyor. Çiçek ve hediye göndermek gibi ince hareketleri dahil etmek de ekibin planları arasında bulunuyor