Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Küresel Girişimlere Uzaktan Stajyer Olma Platformu

Küresel Girişimlere Uzaktan Stajyer Olma Platformu

Yetkinlik bilgiyle kazanıldığı kadar tecrübeyle ölçülüyor. Küresel bir şirkette staj yapmak kariyer ivmesini arttırabilir.

Üniversite mezunlarının iş hayatına geçiş sırasında tökezlediği basamak öğrencilikten çıkıp birey olarak varolma anı büyük ihtimalle. Bu süreci yumuşak geçmesini sağlayan mekanizma ise staj dönemi. İyi bir şirkette yapılan staj, kişiyi istediği noktaya taşımada büyük önem taşıyor.

Peki ya uluslararası tanınan bir girişimde staj imkanınız olsaydı? Ve bu stajı bulunduğunuz ülkeyi terk etmeden yapabilseydiniz?

Remote Internships girişimi tam olarak bu soruların yanıtını veriyor. 1 ile 3 aylık dönemler içerisinde GitHubBufferAutomattic37 Signals gibi şirketlerde staj imkanı sunuyor. Tabii imkanı ve gerçekliği de birey kendisi yaratıyor ancak Remote Internships de temeli sağlam bir köprü kuruyor.

Tasarım, yazılım, pazarlama, satış, metin yazarı gibi pozisyonlarda stajyer kabul eden girişime başvurmak tamamen ücretsiz. Ve bu önemli staj’ın en güzel yanlarından birisi çalışma alanınızı kendiniz belirleyebilmeniz. İsterseniz kahve içerken, isterseniz evde veya ortak çalışma alanında stajınızı tamamlayabilirsiniz.

Şirketler için başvuru formunu buradan doldurabilir. Yeni açılacak staj kontenjanları için de ana sayfa üzerinde yer alan e-posta alanını doldurarak bildirim almayı sağlayabilirsiniz.

Görsel; Remote Internships