Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tüm Vücuda Etki Eden Ağrı Kesici Yelek

Tüm Vücuda Etki Eden Ağrı Kesici Yelek

"The Super Vest" isimli giyilebilir cihaz, sadece 20 dakikada kullanıcının tüm vücut ağrısını dindirmeyi vadediyor.

Eklem ağrılarına ve regl sancılarına yönelik olarak geliştirilmiş, bölgesel nitelikte giyilebilir ağrı kesicilere yer vermiştik. Tüm vücut genelinde etki edebilen The Super Vest ise 20 dakika içinde kullanıcıyı ağrılardan arındırma iddiasında.

Cihaz, her gün yalnızca 20 dakikalık kullanımla, kullanıcıyı bir rahatlama ve kas rahatlığı alanına taşımayı ve potansiyel olarak pahalı fizik tedavi seanslarını ortadan kaldırmayı vadediyor. Kan akışını iyileştirmek ve ağrılı noktaları oksijenlendirmek için masaj niteliğindeki elektrik darbelerini, uzak kızılötesi ışınları ve ısı veren bir kombinasyonu kullanıyor.

Isı, uzak kızılötesi ışınlar ve masaj

Yelek biçimindeki cihaz, kullanıcının gittiği her yerde – ister evde, ister ofiste, ister yollarda – terapötik işlevinden yararlanmasına olanak tanıyor. Kullanıcı hafif masajlardan kuvvetli titreşimlere ve ısıya kadar 16 farklı konfor modu arasından seçim yapabiliyor.

Bir fizyoterapistin buluşu olan The Super Vest, nefes alabilen, esnek bir kumaştan yapılmış. İletken gümüş elyaf katmanın yanı sıra bir de karbon ısıtma katmanına sahip. Son derece elastik ve hareket halindeyken kullanım için yerleşik kablolar ve sıcaklığı kontrol edilebilen bir güç bankasıyla donatılmış.

4XS’den 7XL’e kadar geniş bir boyut yelpazesinde sunulmuş. Yelek, 199 dolar fiyatla piyasaya sürülecek. Şu anda ise Kickstarter üzerinden 99 dolar fiyatla ön sipariş vermek mümkün.

Görsel: Kickstarter