Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tatil Kaosuna Tatille Ara Vermek

Tatil Kaosuna Tatille Ara Vermek

Bitmeyen tatil koşturmacasına zaman zaman ara vermek gerektiğini hatırlatan IKEA Kanada, bunun için en uygun alanların IKEA ile döşenmiş mekanlar olduğuna işaret ediyor.

Bayramların ve yılbaşı tatillerinin koşuşturmacası arasında bir de bakmışız ki eğlenmeyi ve dinlenmeyi umduğumuz bir dönemde en çok hissettiğimiz şey yorgunluk. Sonsuz yapılacaklar listesine ara vermek, kalabalığın içinde durup bir nefes almak, sessiz bir ortam yakalamak ve ayaklarımızı uzatmak isteriz. Ancak böyle dönemlerde gerçekten nadiren bu fırsatı yakalayabiliriz. IKEA Kanada, Take a Holiday from the Holidays başlıklı Noel kampanyasında bu gerçekleri her yönüyle ele alıyor.

Sessiz bir IKEA köşesine sığınanlar

IKEA Kanada, tatil kasırgasının ortasında neşeli kaos devam ederken izleyicilere huzur ve sükunet anları aramalarını hatırlatıyor. Rethink imzasını taşıyan kampanya filmlerine ve Tiffany’nin 1987 çıkışlı “I Think We’re Alone Now” parçası eşlik ediyor.

4 filmden oluşan seride, tatil koşuşturmasının ortasında kendi sessiz köşelerine sığınan farklı karakterleri izliyoruz. Hatta bunların arasında Noel Baba da var. Yine başka bir karakter, gürültülü yılbaşı partisinden kaçıp banyoya sığınıyor. Küçük bir kız çoçuğunun da masanın altında huzur bulduğuna şahit oluyoruz. Bu kampanya, özellikle içe dönük insanların gönlünü fethedecek türden bir iş olmuş.

Tabii ki bu sığınakların tamamı IKEA mobilyalarıyla döşeli yerler. Böylece markanın huzurlu anlar yaratma konusundaki başarısına dikkat çekiliyor.

Görsel: IKEA Kanada