Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tim Cook, Apple Etkinliğinde iPad Pro ile Tasarlanmış Özel Nike Air Max’lerini Giydi

Tim Cook, Apple Etkinliğinde iPad Pro ile Tasarlanmış Özel Nike Air Max’lerini Giydi

Nike, yeni iPad'lerin lansmanını Tim Cook için özel olarak yaratılan ve üzerinde "Made on iPad" yazan Air Max 1 ’86s ile kutluyor.

Apple CEO’su Tim Cook, dünkü Let Loose etkinliğinde iPad serisine gelecek yenilikler hakkında izleyicileri bilgilendirirken, özel yapım bir spor ayakkabı giydi. Cook’un giydiği model, türünün tek örneği olan Nike Air Max 1 ’86s idi. Ayakkebıların dil kısmında, “Made on iPad” (iPad’de yapıldı) şeklinde el yazısıyla yazılmış küçük bir yazı bulunuyor. Ayrıca ayakkabı üzerindeki Nike logosu da, Apple Pencil Pro ile çizilmiş gibi görünen gökkuşağı renklerinde dikişlerden oluşuyor.

Yeni iPad Pro ve yeni Apple Pencil Pro ile benzersiz bir Nike Air Max çifti yaratıldı

Tim Cook, Nike, Inc. ve Ulusal Futbol Vakfı’nın yönetim kurullarında yer alıyor. M4 çipli yeni iPad Pro ve yeni Apple Pencil Pro’nun tanıtımı sırasında bu özel ayakkabıları giymesinin nedeni de bu Apple ve Nike tutkusunu buluşturmak. Tekrar altını çizeyim, bu ayakkabılardan sadece Tim Cook’ta var, herhangi bir şekilde onları satın alma şansınız yok.

Ayakkabılar kirli beyaz örgü gövdeye sahip. Çamurluk ve burun kısmı ise benzersiz bir yumuşak “dalga” efekti yaratıyor. Ayakkabıların yapımında ise sürdürülebilir malzemeler kullanıldığı belirtilmiş. Nike logusunu, namıdiğer Swoosh’u çevreleyen ve topuk kısmında da benzeri görülen dekoratif dikişler, iPad’deki çizimin karakteristik dokusunu taklit ediyor. Ayrıca bu çizim efekti, yeni Apple Pencil Pro’ya da saygı duruşu niteliğinde. Özetlemek gerekirse, Nike Air Max 1 ’86s; iPad Pro ve Pencil Pro’nun tüm gelişmiş yeteneklerini sergileyecek şekilde tasarlanmış.

Apple etkinliğinde açıklanan yeniliklerin detaylarıını merak ediyorsanız, aşağıdaki habere göz atabilirsiniz.

Apple Yeni iPad Pro ve iPad Air Modellerini Tanıttı

Görsel: Apple