Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pek De Ünlü Olmayan Müzisyen Chance’in Efsanevi Turnesi

Pek De Ünlü Olmayan Müzisyen Chance’in Efsanevi Turnesi

Büyük bir hayran kitlesine sahip olmayan müzisyen Chance'in hem hayallerini gerçekleştirdiği hem de tanıtımını yaptığı eğlenceli The Legendary Tour kampanyasını Mortierbrigade yönetiyor.

Geçtiğimiz yıl genç mültecilere müzik yoluyla yardım sağlamayı amaçlayan Imagine Home için sıra dışı bir kampanya gerçekleştiren Mortierbrigade; bu yıl da Gent Üniversitesi’nin öğrencilerini, sorgulayarak düşünmeye ve bu doğrultuda tepki vermeye cesaretlendirmeyi amaçlayan Durf Denken Projesi ile adından söz ettirmişti. Şimdi de Chance‘in The Legendary Tour projesiyle eğlenceli bir kampanya gerçekleştiriyor.

The Legendary Tour

Chance bir müzisyen. Çok da tanınmayan bir müzisyen. Bir gün Wembley, Paradiso, Olympia, Madison Square, Le Zenith gibi efsanevi sahnelerde yer almayı hayal eden mizah anlayışı oldukça gelişmiş bir müzisyen.

Chance, Mortierbrigade reklam ajansıyla birlikte çalışarak Fantôme albümünü The Legendary Tour adlı turnesiyle tanıtıyor. Yalnız, bu turne bildiğimiz turnelere pek benzemiyor. Her sanatçının hayali olan efsanevi mekanlarda sahne almayı hayal eden Chance, şu an için bu sahnelerle benzer isimler taşıyan mekanlarda eserlerini dinleyicilerle paylaşıyor. Henüz bu sahnelere çıkmak için yeterli kitleye sahip olmayan Chance, mizah dolu bir yöntem izleyerek sosyal medyada The Legendary Tour adlı turnesinden paylaşımlar yapıyor.

Künye:
Yönetmen: Maxime Desmet
Montaj: Adrien Derez
Prodüksiyon: Mortierbrigade

Görsel: Youtube, Instagram, Change Legendary Tour