Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Suruç’ta Ağır Yaralanan Güneş’e Mubi’den Film Arşivi Hediyesi

Suruç’ta Ağır Yaralanan Güneş’e Mubi’den Film Arşivi Hediyesi

Suruç'taki bomba saldırısından sonra yoğun bakımda bulunan Güneş'e sıkılmaması için film önerileri aranırken Mubi abonelik hediye etti.

Pazartesi öğleden sonra, Türkiye’den çıkıp toplumsal hayatın yeniden kurulabilmesi için Kobane’ye giden üniversite ögrencilerinin kültür merkezindeki molası sırasında bomba saldırısı düzenlenmişti. #SuruçtaKatliamVar etiketiyle medyada yer edinen katliamda ağır yaralanan Güneş, bilinci açık olmasına rağmen yoğun bakımda tedavi sürecine devam ediyor.

Ozan F. (@okarinca), dün akşam Güneş için attığı bir tweet’le durumundan bahsetti ve sıkılmaması için film tavsiyeleri istedi. Güneş’in bilgisayarında bu filmleri sıralayarak en azından gülebileceği filmler izlemesini istiyordu. Geniş arşiviyle çevrim içi sinema salonu Mubi ise bu çağrıyı yanıtsız bırakmadı ve iletişim bilgilerini aldığı takdirde bir Mubi aboneliği hediye etmek istediğini duyurdu.

Markaların halkla ilişkiler ve pazarlama faaliyetleri yanında ellerindeki ürün ve hizmetleri kullanarak bir fayda, değer yaratması da şık bir davranış.

Görsel; Twitter