Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sizi Film Sitesi ve Koca İlan Ediyorum!

Sizi Film Sitesi ve Koca İlan Ediyorum!

Nadir bulunan filmlere yönelik akış servisi sunan FilmStruck, kendisine Twitter üzerinden evlenme teklif eden hayranıyla sürpriz bir törenle evlendi.

FilmStruck; Turner Classic Movies ve Criterion tarafından lanse edilmiş, şu an için yalnızca  ABD içinde hizmet veren Netflix benzeri bir akış servisi. Netflix ve türevlerinden farkı, nadir bulunan ve eleştirmenlerden yüksek puanlar yorumlar almış kült filmlere veya sanat filmlerine yoğunlaşması. Yani tam sinefillere göre bir akış hizmeti. Son reklam çalışmasının başrolünde de böyle bir sinema hayranı yer alıyor.

Peter Putzel isimli sinefilimiz, FilmStruck’ı keşfeder keşfetmez hayranı olmuş. Hatta servise o kadar bayılmış ki Twitter üzerinden bunu ilginç bir şekilde belirtmiş. Sözlerini çevirecek olursak tam olarak şunu demiş Putzel: “Halihazırda zaten evli olmasam @FilmStruck’a evlenme teklif ederdim. Bir ilişkiden istediğim her şey onda var!”

Peki Ya Teklif Kabul Edilirse?

Burayı kadarı biraz abartılı olsa da sıradan bir hayranlık öyküsü gibi değil mi? Değil çünkü eğlence tam burada başlıyor. Putzel’ın teklifini gören FilmStruck ekibi durmuyor ve Putzel’a teklifi kabul ettiklerini söyleyen bir yanıt atıyorlar. Sonra da normal bir evlilik teklifindeki gibi olaylar gelişiyor.

FilmStruck ve Peter Putzel, şahitler huzurunda, pasta ve çiçekler arasında sürpriz bir törenle evleniyorlar. Putzel’ın eşi ve kızları da törende yer alıyor.  Hatta Putzel’ı FilmStruck’a veren de bizzat eşi. Sonsuza dek mutlu olma temennisi ile Putzel’a bir de hayat boyu üyelik hediye ediliyor.

Hayranlarla teke tek iletişim sağlayarak bunun üzerinden etkileşim yaratmak açısından eğlenceli ve etkili bir iş. Bir benzerini de en büyük hayranına özel restoran hediye eden Burger King işinde görmüştük. Çalışma bu kadar saçma sapan olunca Twitter’da konuyla ilgili dönen muhabbetler de hayli komik olmuş tabii. Konuyu Twitter üzerinde #FilmStruckWedding etiketiyle takip edebilirsiniz.

Künye:

Reklamveren: Filmstruck
Yaratıcı Yönetmen: Chuck Moore
Yapım Süpervizörü: Keith Greenstein
Yazar/ Yapımcı: David Byrne, Andrew Alonso
Post Prodüksiyon Koordinatörü: Mario Rials
Kurgu: Peter Hood

Görsel: YouTube