Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike’den Cristiano Ronaldo’lu Efsane Reklam: The Switch

Nike’den Cristiano Ronaldo’lu Efsane Reklam: The Switch

Nike Football’un Euro 2016 reklamında Ronaldo’yla ona hayranlık duyan İngiliz bir genç çarpıştıktan sonra kendilerini birbirlerinin bedeninde buluyor.

İngilizlerin kendi milli takımları için bir Cristiano Ronaldo yaratabilmesinin tek yolu sanıyoruz Portekizli yıldız futbolcunun bir maç esnasında hızını alamayarak seyircilerin oturduğu tribüne dalması ve İngiliz bir hayranıyla kafa kafaya çarpışarak, onunla gizemli bir şekilde yer değiştirmesi yoluyla mümkün olabilir.

Wieden + Kennedy Portland’ın elinden çıkan Nike Football’un “The Switch” reklam filminde de aynen böyle oluyor ve Ronaldo, bir sabah uyandığında kendisini kafa kafaya çarpıştığı hayranın bedenine hapsolmuş halde, genç hayranı ise Ronaldo’nun bedeninde ve yatağında buluyor.

Antrenmanlara çıkan yeni Ronaldo’nun eski halinden eser olmadığı fark eden takım arkadaşı Ricardo Quaresma, ona iyi olup olmadığını soruyor. Genç İngiliz hayranı ise arkadaşlarıyla yaptığı maçlarda artık Ronaldo’nun yeteneklerine sahip olduğu için fırtınalar estiriyor ve onunla daha önceden dalga geçen herkesin ağzını bir karış açık bırakıyor. Yeni Ronaldo da bu arada kendini geliştiriyor ve yılın futbolcusu ödülünü almayı başarıyor.

Reklam filminin sonunda, bedenleri yer değiştiren Ronaldo ve İngiliz Ronaldo hayranı, Portekiz ve İngiltere formalarıyla Avrupa Kupası maçında karşı karşıya geliyor. Her iki oyunucunun da benzer hareketler sergilemesi ilginç görüntüler oluşturuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=scWpXEYZEGk
Künye:

Marka: Nike
Başlık: “The Switch”
Ajans: Wieden + Kennedy Portland
Yönetmen: Ringan Ledwidge

Görsel:YouTube