Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sadece Kendim Olmaya Çalışıyorum

Sadece Kendim Olmaya Çalışıyorum

Zalando, daha çeşitli ve kapsayıcı bir moda anlayışını her daim benimsediğini ve desteklediğini Bahar 2021 kampanyasında yeniden vurguluyor.

Moda alanında hizmet gösteren e-ticaret sitesi Zalando, Avrupa’da önde gelen çevrimiçi moda platformları arasında yer alıyor. Şirket, çok yönlülüğü ve özgünlüğü her kampanyasında öne çıkarıyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Zerotype kampanyasında her bireyin kendine has tarzını ve bu çeşitliliği kutluyordu. Marka, herkes için daha kapsayıcı bir geleceğe katkıda bulunma tutkusunu geçtiğimiz yıl olduğu gibi İlkbahar 2021 ürünlerini sunduğu bu yılki kampanyasında da ön plana çıkarıyor.

Herkes için moda

Anomaly London tarafından hazırlanan Here to Stay başlıklı film çeşitliliği ve kapsayıcılığı kucaklarken şirketin özünde yer alan konuları vurguluyor. Gerçek hikayelerin müşteriyle etkileşimi için önemli olduğunu hatırlatıyor. “Herkes için moda” mottosunun altını çizerken moda endüstrisinin ideallerine meydan okuyan sanatçılar, aktörler, modeller ve çeşitli topluluklardan katılımcılar filmde yer alıyor. LGBTQ + aktivisti ve kaykaycı Yann Horowitz, model ve çeşitlilik/katılım savunucusu Luc Bruyere, beden olumlama savunucusu Yolisa Mqoco filmde yer alan isimler arasında bulunuyor. Filmde yer alan parça ise toktik maskülenlik konusunda konusunda konuşmalar da yapan gay rap sanatçıcı Mista Strange tarafından bu kampanya için özel olarak hazırlandı.

Zalando insanların ten rengine, cinsel yönelimine veya dış görünüşüne bakmadan herkesi kucaklamayı devam edeceğini söylerken satın alma platformunda sürdürülebilirliği de geliştirmeye ve farklı temel değerler üzerinden diyaloğunu sürdürmeye devam edeceğini bildiriyor. Terence Neale ve Emilie Badenhorst tarafından yönetilen kampanyanın çekimlerini Berlin merkezli moda fotoğrafçısı Dan Beleiu gerçekleştiriyor. Kampanya filminin yanı sıra açık hava afişleri de Zalando’nun hizmet sunduğu 17 pazarda kullanılacak.

zalando

zalando

Künye

Müşteri: Zalando
Ajans: Anomaly
Yönetmen: Terence Neale
Yapımcı: Toni Jaschke
Düzenleme: Emma Backman, Julian Redpath
Prodüksiyon Tasarımı: Wendy Fredriksson
Müzik: Mista Strange
Ses Tasarım: Wenke Kleine-Benne at Mermade Sound

Görsel: YouTube, Anomaly