Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
S.Pellegrino Şişesinden CV

S.Pellegrino Şişesinden CV

Girişimci Gençler Derneği'nden Uygar Yabar, hem gençlere fikir vermek, hem de derneğin tanıtımına katkıda bulunacak bir CV projesi hazırlamış. Tanıtım yazısında "Ülker gibi bir şirketin insan kaynakları bölümüne her ay 25.000 adet cv geliyor olmasından" da bahsederek cv'de fark yaratmanın önemi de vurgulanmış.

Gençleri girişimciliğe teşvik eden ya da girişimci gençlere destek olan bir dernek neden büyük şirketlere cv gönderme konusunda farklılaşmanın önemine odaklanmış bilemedim. Zira girişimci adayı gencin büyük şirkete giden 25.000 cv arasında olmaması daha mantıklı geliyor bana. Her neyse, ambalaj güzel olmuş, tanıtım yazısında S.Pellegrino markası yanlış olarak "Palegrino" diye yazılmasa işin bir viral reklam boyutundan da şüphelenebilirdik belki ama hatalı yazılan marka adı çalışmanın amatörlüğünün de kanıtı gibi duruyor.

Güneş ve Volkan'ın 2006'daki ilaç kutusundan düğün davetiyeleri, ambalaj üstünü iletişim mecrası olarak kullanma fikrinin zirvelerindendi. S.Pellegrino cv çok yaratıcı olmamakla birlikte bu geleneğin yeni bir temsilcisi olmuş.