Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Replay, Süper Model Irina Shayk’a Kot Pantolonla Egzersiz Yaptırıyor

Replay, Süper Model Irina Shayk’a Kot Pantolonla Egzersiz Yaptırıyor

Replay, yeni modelinin esneklik özelliği üzerine kurduğu absürd tondaki filminde Irina Shayk’a kot pantolonla alıştırma yaptırmış.

Replay, Hyperskin pantolonunun esneklik özelliğinin altını çizdiği filmde Rus süper model Irina Shayk’a daracık Hyperskin’i giydirmiş ve egzersiz yaptırmış.

180 Amsterdam imzalı film, dış sesin esrarengiz girişiyle başlıyor: “Evrenin belli başlı 3 kuralı olduğu söylenir; sonsuza kadar yaşayamazsın, ışık hızından daha hızlı hareket edemezsin ve son olarak… kot pantolonla egzersiz yapamazsın.”

Ardından daracık kot pantolonuyla spor salonuna giren Irina Shayk sahneyi devralıyor. O halde esneme gerektiren bin türlü pozisyona gıcık edici bir rahatlıkla giren Shayk’a dönen her kafanın konfeti saçarak patlaması da filme ekstra bir absürdlük katmış.

Bu pantolonun hem %100 fiberden üretilip, hem hafif, hem olabildiğince esnek, hem pijama rahatlığında olmasının absürdlük derecesinde mantığa aykırı olduğunu ama bunu becerdiklerini iddia eden Replay, bu mantık dışılığı vurgulayan güzel bir iş yapmış.

Künye:

Ajans: 180 Amsterdam
Üst Yaratıcı Yönetici: Al Moseley
Üst Yaratıcı Yönetmenler: Dan Treichel, Dave Canning
Yaratıcı Yönetmenler: Martin Beswick, Stephane Lecoq
Grafik Tasarım: Kate Shearer
Yönetmen: Tell No One
Yapım Şirketi: Good Egg

Görsel; youtube