Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reebok’dan Ansızın Gerçekleşen Kapı Önü Defileleri

Reebok’dan Ansızın Gerçekleşen Kapı Önü Defileleri

Reebok'ın ayakkabı modeli Zig Kinetica'nın tanıtımı için hazırlanan filmlerde Cardi B ve Noah Schnapp'in yer aldığı iki ekip kapı önünde defile yapıyor.

Reebok, ikonik Club C 85 Vintage modeli ayakkabısı için geçtiğimiz Haziran ayında Cardi B’nin yer aldığı bir kampanya hazırlamıştı. Sanatçının normalde de aşırı uzun olan tırnakları reklam filminde büyüleyici bir güç kazanıyor ve ayakkabı bağcıklarına kadar uzanıyordu. Venables Bell & Partners tarafından yaratılan kampanyanın ardından Reebok yine aynı ajans ile birlikte Cardi B’nin yer aldığı bir kampanya daha duyurdu.

Reebok Zig Kinetica için alışılmışın dışında bir tanıtım

Cardi B’nin Instagram sayfasında da yayınladığı reklam filminde bu sefer öne çıkan model Reebok Zig Kinetica oldu. Bir banliyödeki akıllı kapı zili kamerasının önüne dans ederek gelene ekipte herkes Cardi B maskesi takıyor. Renkli pelerinleri ile bir bir balık gözü kameranın önüne gelip köşelere geçiyorlar. Başlangıçta hangisinin gerçek Cardi B olduğu anlaşılmıyor. Ancak pop yıldızı maskesinin altından selamını verince son gelen kişinin Cardi B olduğu ortaya çıkıyor. Elindeki Reebok Zig Kinetica’yı gösterdikten sonra ufak performansını sergileyip kapıdan uzaklaşıyor. Gösteri sonunda maskeli dansçılardan biri #ZigTheRunway etiketi bulunan altın zincirli kolyesini gösteriyor ve ekip kayıplara karışıyor.

Bu alışılmışın dışındaki kapı önü şovunu gerçekleştiren bir diğer kişi Stranger Things dizisinden tanınan Noah Schnapp oldu. Noah, bisikleti ile kapının önüne gelip hoparlörü çıkardıktan sonra çevreye arkadaşlarını topluyor. Kapı önü şovunu gerçekleştiren ekip yine #ZigTheRunway etiketini gösterip ayrılıyor.

Her iki filmde de şova Blaq Tuxedo’nun Runway parçası eşlik ediyor. Zig Kinetica modelinden önceki ayakkabılardan farklı olduğunu göstermek isteyen Reebok bu yaratıcı defileler ile kalıpları kırıyor. Marka ilerleyen süreçte daha farklı isimlerle sıra dışı kapı önü defilelerine devam edecek.

Künye

Müşteri: Reebok
Kıdemli Yönetici: Tim Connor, Laura Demadis, Amy Manganiello
Ajans: Venables Bell & Partners
CCO: Will McGinness
COO: Kate Marceau Jeffers
Yaratıcı Yönetmen: Byron Del Rosario
Kıdemli Metin Yazarı: Jake Reilly
Marka Direktörü: Kristin Obi
Strateji: Gavin Jones, John Principe, Dylan Phillips
İdari Yapımcı: Sasha White
Prodüksiyon Şirketi: Wildlife
Yönetmen: Scott Friedman, Jake Friedman
DOP: Martin Moody
İdari Yapımcı: Brandon Del Nero
Editör: Daniel Figueroa, Naomi Goodman
VFX: Beast
Post Prodüksiyon: Allison Lee
Ses: AJ Murillo

Görsel: YouTube, The Drum