Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeterince Hızlı Koşanlara Spor Ayakkabısı Kazandıran Kampanya

Yeterince Hızlı Koşanlara Spor Ayakkabısı Kazandıran Kampanya

Animal ajansla işbirliğine giden Reebok, Stocholm’de bir billboarda yerleştirdiği hız kamerası ile yeterince hızlı olanları belirledi ve onlara yeni spor ayakkabısını hediye etti.

Spor ayakkabı markaları, koşunun yer aldığı mücadeleleri kampanyalarına taşıyıp birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı anlar yaratmak için birbirleriyle yarışıyor.

Reebok, bu eğlenceye yeni düzenlediği kampanya ile, Stockholm’de bir billboarda hızı ölçen bir kamera yerleştirerek dahil oldu. Koşu hızını kilometre cinsinden hesaplayan bu kamera ile saatte 17 kilometrelik hız limitini aşan insanlar Reebok’un yepyeni koşu ayakkabısı ZPump 2.0 kazanma fırsatı elde etti.

Saatte 17 kilometre koşu dalında ne kadar hızlıdır bilinmez ancak kampanya kalabalığın dikkatini fazlasıyla çekmiş görünüyor. Reebok’ın kampanya için işbirliği yaptığı Animal ajanstan Markus Schramm, Reebok kampanyası için klasik billboard kullanımının dışına çıkıp onu dikkat çekici ve benzersiz bir hale getirmeyi amaçladıklarını söylüyor. Markanın potansiyel müşterileri, bu sayede hem eğlenebilecekleri hem de kısa bir süre de olsa hareket edip ödül kazanabilecekleri somut bir değerle buluşma fırsatı yakalamış.

Reebok İskandinavya halkla ilişkiler ve sosyal yöneticisi Filip Lagerbäck’in açıklamasına göre Reebok için hedef kitleyi harekete geçirebilecek deneyimler ve gerçek şeyler yaratmak büyük önem taşıyor. Bu kampanya ile insanlar koşmaları için cesaretlendirmiş, koşma eylemi spor salonlarındaki koşu bantlarına hapsolmaktan uzaklaştırılıp Reebok’ın sloganı “Be More Human”da olduğu gibi daha insancıl bir temele oturtulmuş.

Görsel; YouTube