Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koşmak İçin Neye İhtiyaç Var?

Koşmak İçin Neye İhtiyaç Var?

Yeni koşu ayakkabısını iddialı bir kampanya ile tanıtan adidas'a göre koşmak için hiçbir şeye ihtiyaç yok ancak uçmak için bir şeye ihtiyaç var.

Yakın zamanda koşucular için özel olarak tasarladığı yeni kulaklıklarına dikkat çekmek amacıyla sporcuları reklam panolarına dönüştüren adidas, bu kez yeni ayakkabısını tanıttığı son çalışmasıyla ‘koşmak için kendiniz dışında hiçbir şeye ihtiyaç yok’ mesajını veriyor. Oksimoron gibi görünen bu kampanya mesajı, markanın yeni ayakkabısını koşmak değil, uçmak için tasarladığını belirtmesiyle anlam kazanıyor.

adidas, koşu ayakkabısı serisi Ultraboost’un şimdiye kadarki en hafif versiyonu olarak nitelendirilen Ultraboost Light’ın lansmanı ile aynı gün sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda, koşu eyleminin özünde kurallar, yarışlar, bitiş çizgileri ve rekorlardan değil, yalnızca koşan kişilerden ibaret olduğunu vurguluyor.

“Koşunun getirdiği özgürlüğü kucaklayın” diyen marka, eskisine kıyasla yüzde 30 daha hafif olan yeni Ultraboost Light ile sporcular için koşu deneyimini biraz daha iyileştiriyor ve hafifleyerek hızlanan tasarımıyla kendi tabiriyle uçmayı vadediyor. Boost teknolojisinin 10. yıldönümünde piyasaya sürülen ayakkabı, ayrıca benzerlerine kıyasla yüzde 10 daha düşük karbon ayak izine sahip. Kampanya videosunun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.

Görseller: adidas, LinkedIn, Instagram