Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çizimli Besteler

Çizimli Besteler

Kendi elleriyle çizdiği kedi ve köpek illüstrasyonlarıyla beste yapan Noam Oxman, eserlerinden elde ettiği gelirle sokak hayvanlarına yardım ediyor.

İsrailli besteci Noam Oxman müziğe, sanata ve hayvanlara olan sevgisini çizimli bestelerinde ortaya koyuyor. Özellikle kedi ve köpek çizimleri yapan Oxman, bazen diğer sevimli canlara da yer veriyor. Instagram hesabındaki profil resmi bile, notalardan oluşturulmuş bir pati şeklinde.

Kediler, köpekler, resim ve müzik

Oxman, çizimli notalar serisine “Sympawnies” ismini vermiş. Ayrıca her parçaya “String Quartcat No. 3”, “To-cat-a in G” ve “Violin Pawlude” gibi tüylü dostlarımızla alakalı isimler vermiş.

Oxman çizimli bestelerini çerçeveletip satıyor. Üstelik gelirinin bir kısmını harika bir amaç için ayırıyor. Kazancının en az %20’sini sokak kedilerini beslemek ve tedavi etmek için kullandığını belirtmiş.

Noam Oxman her şeyi kendi elleriyle çiziyor. Hem YouTube kanalında hem de Instagram’ında bu süreci videolarla paylaşıyor. Aşağıdaki video bu paylaşımlardan biri. İnternet mağazasına buradan göz atabilirisiniz.

Görsel: YouTube