Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mizuno, Otobüs Durakları Arasında Koşu Yarışına Çağırıyor

Mizuno, Otobüs Durakları Arasında Koşu Yarışına Çağırıyor

Mizuno, yerleştirdiği dijital panolarla otobüs duraklarını kronometreye, duraklarlar arasındaki yolu ise koşu parkuruna çevirdi.

Brezilyalı spor giyim markası Mizuno ve F/Nazca Saatchi & Saatchi, Golden Runners spor ayakkabısını tanıtmak için bir araya gelerek “It’s Time to Shine Challenge” ismindeki kampanyayı hazırladı.

Kampanya için rotanın koşucular tarafından belirlendiği, Ibirapuera Park’ta 6. ve 7. kapılar arasında yer alan otobüs duraklarına internet erişimli ve sosyal medyayla bağlantılı, mobil cihazlarla senkronize olan dijital panolar yerleştirildi.

Koşucular, akıllı telefonlarına indirdikleri mobil uygulama sayesinde Facebook’tan diğer otobüs durağına koşmak üzere ilk otobüs duraklarını seçebiliyor. Akıllı telefon ekranlarında beliren kronometre zamanı başlatıyor ve koşucuların ne kadar süre içinde diğer durağa ulaşacakları ölçülmüş oluyor.

Hedeflenen durağa varıldığında ise en iyi süreye sahip olan koşucunun fotoğrafı ve koşuyu tamamladığı zaman, ondan daha kısa sürede aynı mesafeyi katedecek bir rakibi çıkana dek dijital panoda gösteriliyor. Diğer en iyi zamanlar için ise bir sıralama yapılarak hem panoda hem de kampanya için hazırlanan internet sitesinde yer veriliyor.

Koşucular, sonuçları birbirleriyle karşılaştırabiliyor, sergiledikleri performansı değerlendirebiliyor ve arkadaşlarına meydan okuyabiliyor. Kampanya, sosyal medyada #itstimetoshine etiketiyle destekleniyor.

Künye:

Marka: Mizuno
Başlık: “It’s Time to Shine Challenge”
Ajans: F/Nazca Saatchi & Saatchi, Sao Paulo, Brezilya
Üst Yaratıcı Yönetmen: Fabio Fernandes
Yaratıcı Yönetmen: Theo Rocha
Yaratıcı Ekip: Marcelo Rosa, Isabelle de Vooght, Rafael Rosa
Hesap Yöneticileri: Ricardo Forli, Andrea Almeida, Julia Marquezi

Görsel: YouTube