Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kaykay Markası Palace ve Reebok İşbirliğinden Doğan Garip Reklam

Kaykay Markası Palace ve Reebok İşbirliğinden Doğan Garip Reklam

Palace kaykay markası ile Reebok işbirliğini anlatan ve kasten çok kötü çekilen reklam filminde Hollywood’un komik yüzü Jonah Hill başrolde.

Komedi filmlerinin aranılan aktörlerinden Jonah Hill, Palace ve Reebok anlaşmasını anlatan reklam filminde bile isteye kötü bir reklam çekmek için uzmanlaşmış gibi görünüyor. Hollywood yıldızı, Londra merkezli kaykay markası Palace ve Reebok’ın işbirliğini anlatan ve 2 dakika süren reklam filminde zorla konuşuyor -daha doğrusu saçmalıyor- ve halinden hiç hoşnut görünmüyor. Hill, Reebok ismini bile yanlış telaffuz ediyor.

Chroma key adı verilen, yeşil bir arka fon yardımıyla başka bir görüntüyle birleştirilerek olmadığınız bir yerde gösteren ancak, kötü uygulanan özel efekt sayesinde havada süzülerek Palace’ın Londra’daki mağazasına dolaşıyor ve kaykaylardan, çalışanlardan ve Reebok’la yapılan işbirliğinden söz ediyor. Bu sırada görüntü ve dublaj arasında kaymalar yaşanıyor.

Kasıtlı olarak kötü çekilen reklam filminin yapımını MPC Creative, yönetmenliğini Lev Tanju (aynı zamanda Palace’ın kurucularından biri.), görüntü yönetmenliğini Stuart Bentley ve editörlüğünü aynı zamanda Dazed & Confused dergisinin de editörlüğünü yapan Stuart Hammond üstlenmiş.

Görsel: YouTube