Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Be More Human: Fiziksel Sağlık Her Alanda Başarı Sağlar

Be More Human: Fiziksel Sağlık Her Alanda Başarı Sağlar

Reebok yeni reklam kampanyasında fiziksel sınırları zorlamanın her alanda bizi olumlu etkilediğine değiniyor.

Hayatımız son derece pürüzsüz ve olağan devam ediyor olabilir. Çoğumuz da bu çizgide olması için büyük çaba göstermiştir. Hiçbir şeyi değiştirmesek bile hayatımızdan memnun kalabiliriz. Fakat aynı rutini takip ederken belimizin yanından “Merhaba.” diyen fazla kilolara da “Hoşgeldin.” demeliyiz. 3 dakikadan uzun koşmaya çalışınca, “O eski halimden eser yok şimdi.” diyen akciğerlerimize kızmaya hakkımız da yok.

Fiziksel sağlık ve dinç olmak hem psikolojik hem de bedensel olarak insanı olumlu etkiliyor. Bu yaşam tarzını kendi hayatımıza yerleştirmek içinse büyük değişimler yapmamız gerekmiyor. Protein tozları ve doping maddelerinin de ne konumuzla ne de Reebok’ın iletmek istediği mesajla alakası yok.

https://www.youtube.com/watch?v=UDb-7DY3CjU
Reebok’ın yeni kampanyası “Be More Human” insanın kendi sınırlarını zorlayarak daha fazla insan olmanın kişisel başarılarla mümkün olduğunu ortaya koyuyor. Her birey kendi içinde tutarlı ve farklı olduğu için herkesi tek bir potada eritmek mümkün değil. Ve “daha fazla insan” olmanın tek bir karşılığı yok.

Kampanya dahilinde sosyallik, disiplin, empati, gurur, anlayış ve insanı tanımlayan daha bir çok sıfatı birleştirerek bunu ölçen sayısal bir algoritma geliştirilmiş. Bu parametreler değerlendirilirken uzmanların mutabık olduğu ortak nokta ise; hareket ve üretmek.

Projenin meyvesi de bireysel gelişimi ve fiziksel sınırları aşmayı teşvik eden etkileyici bir reklam filmi olmuş. Human Score ismini verdikleri testi çözerek de kişisel varlığınızın numerik sonucunu görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=wIYdqXNpoTA

Görsel; Youtube