Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Hareket Yoksa Film De Yok

​Hareket Yoksa Film De Yok

Reebok'ın "Run the Movie" kampanyasında, Seul’deki bir sinemada izleyiciler filmin devamını izlemek için kelimenin tam anlamıyla ter döküyor.

Koreli reklam ajansı Innored‘un Reebok için hazırladığı kampanyada; bir sinema dolusu izleyici, tarihi- aksiyon bir film izlerken aniden ekranın ortasındaki “yükleniyor” ikonuyla karşı karşıya kalıyor.

İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında spot ışıkları bir anda sahnenin hemen önündeki koşu bantlarını aydınlatıyor. Birkaç saniye sonra ikinci sürpriz geliyor ve spot ışıkları rastgele bir şekilde izleyicilerden birini ya da birkaçını işaret ediyor.

Bundan sonrası daha güzel: Filme devam etmek istiyorsanız spotların seçtiği arkadaşların sahne önündeki Reebok ayakkabıları giyip koşu bantları üzerinde ter dökmeleri gerekiyor ve bir süre sonra da bayrağı başka bir izleyiciye devrediyorlar.

Seçilmiş izleyiciler koşu bantları üzerinde koştukça film akmaya devam ediyor. Filmin devam etmesi için koşu bandında nefes nefese kalan tüm izleyicilere hediye olarak verilen ZPump ayakkabıları da unutmayalım.

“Run the Movie” (Filmi Yürüt) kampanyası, Reebok’ın ZPump modeli ayakkabıları için düşünülmüş. Kampanyanın mesajı çok net: “Get Moving, Get Pumped” (Harekete geç, Canlan.)

Run The Movie, reklam ajansı Innored’un Korelileri harekete davet ettiği ilk işi değil. Korelilerin %74’ünün sağlık için gerekli olanın çok altında hareket ettiğini ortaya çıkaran bir araştırma sonrası yine aynı ajans, Nisan ayında Kore metrolarına yerleştirdiği Subway Pump Battle oyunu ile vatandaşlarını daha hareketli yaşamaya teşvik etmişti.

Görsel; Youtube