Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cardi B’nin Sihirli Tırnakları İş Başında

Cardi B’nin Sihirli Tırnakları İş Başında

Cardi B'nin başrolde olduğu Reebok reklamında ünlü rapçinin tırnaklarını büyülü bir şekilde uzuyor ve spor ayakkabının bağcığını bağlıyor.

Reebok’ın geçtiğimiz Mart ayında başlayan Sport the Unexpected (Beklenmedik durumda spor) kampanyası Cardi B’nin başrolde olduğu Nails (Tırnaklar) reklam filmi ile devam ediyor. Kampanyanın ilk reklam filmi Storm the Court, bilim kurgu ve korku filmi türlerine benzeyen havasıyla dikkat çekmiş reklamda kullanılan elektro müzikle birlikte birçok tarzı bir araya getirmişti. Bu reklam filminde ise Cardi B’nin meşhur tırnakları ön plana çıkıyor ve ilginç işler yapıyor.

Venables Bell & Partners, Reebok için hazırlanan reklam filmi sıradan bir kuaför salonunda geçiyor. Cardi B’nin üzerinde Reebok’ın Classic Vector tişörtü, ayaklarında ise Reebok’ın 80’lerde tenis ayakkabısı olarak piyasaya çıkardığı ancak sonradan günlük giyilen bir spor ayakkabıya dönüşen Classic Club C bulunuyor. Tırnaklarına manikür yaptırmış olan Cardi B saçının şekil almasını beklerken yanındaki arkadaşıyla muhabbet ediyor. Muhabbet devam ederken herkes bir anda rapçinin çözülmüş ayakkabı bağcıklarına bakıyor. Bağcıklarının çözülmüş olduğunun farkına varan sanatçı istifini hiç bozmadan manikürden çıkmış tırnaklarının büyüleyici gücünü kullanmaya başlıyor.

Cardi B’nin uzayan tırnakları bağcıkları bağlıyor

Cardi’nin tırnakları bir anda uzamaya başlıyor ve ayakkabı bağcıklarına doğru hareket ediyor. Uzayan tırnaklar kuaförde bulunanların bakışları eşliğinde çözülen bağcıyı bağlamaya başlıyor. bağlama işlemi bittikten sonra renkli tırnaklar kısalıyor ve Cardi B tüm havasıyla başarmanın keyfini sürüyor.

Reebok’un global pazarlama müdürü Inga Stenta Cardi B ve tırnaklarıyla yaratıcı bir reklam hazırlamak istediklerini bunu yaparken de kampanyanın genel mottosu olan “beklenmedik” durumu yakalamak istediklerini ifade ediyor. İkonik Club C 85 Vintage spor ayakkabısını beklenmedik bir şekilde ön plana çıkaran reklam kampanyayı vurgulayarak sona eriyor.

Reklamın sonunda kapıda asılı duran açık tabelası Cardi B tarafından çevriliyor ve şirketin kampanya serisinin ismi Sports the Unexpected yazısı ortaya çıkıyor.

Müşteri: Reebok
Marka Müdürü: Melanie Boulden
Kürsel Pazarlama Yöneticisi: Amy Manganiello
Ajans: Venables Bell + Partners
Kurucu: Paul Venables
İdari Yaratıcı Yönetmen: Will Mcginness
Yaratıcı Yönetmen: Byron Del Rosario
Sanat Yönetmeni: Victor Roa
Metin Yazarı: Sam Bauer
Kıdemli Strateji Uzmanı: Dylan Phillips
Prodüksiyon Şirketi: Biscuit Filmworks
Yönetmen: Andreas Nilsson
DOP: Alexis Zabe
İdari Yapımcı: Holly Vega
Uygulayıcı Yapımcı: Grace Bodie
Kurgu: Cut & Run
Editör: Ben Campbell
Ses Tasarımı: Barking Owl
Reklendirme: Greg Reese
Tasarım: Jan Sladecko

Görsel: Youtube