Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Efsanevi Spor Ayakkabı Reebok Alien Stomper, Aliens’ın Yıl Dönümünde Satışa Çıkıyor

Efsanevi Spor Ayakkabı Reebok Alien Stomper, Aliens’ın Yıl Dönümünde Satışa Çıkıyor

Reebok Alien Stomper spor ayakkabı, bilimkurgu filmi Aliens’ın 1986 yılına ait devam filminin 30’uncu yılı kutlamaları için satışa çıkıyor.

Sinematik spor ayakkabılar yükselişini sürdürüyor. Geleceğe Dönüş 2’deki kendi kendine bağlanabilen bağcıklara sahip Hyper Adapt 1.0’nun parıltısı, Reebok’la kaldığı yerden devam ediyor. Reebok’ın bilimkurgu türündeki ünlü Aliens (1986) filmi için özel olarak tasarladığı ve filmde Sigourney Weaver tarafından giyilen kırmızı – beyaz Alien Stomper boğazlı ayakkabılar, filmin 26 Nisan’da Alien Day adı altında kutlanacak yıl dönümünde Reebok’ın resmi internet sitesi üstünden satışa çıkacak.

Belli ki Geleceğe Dönüş 2, ikonik spor ayakkabılara sahip olan ve 80’lere damgasını vuran tek film değil. Aliens ve Reebok Alien Stomper hayranları, yaratıklarla kıyasıya mücadele eden korkusuz Teğmen Ellen Ripley karakterini canlandıran ünlü İngiliz oyuncu Sigourney Weaver’ın 1986 yapımı filmde giydiği bu retro ayakkabıların bir benzerine önümüzdeki ay sahip olabilecek.

Görsel: Hollywood Reporter, FOX