Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Huawei, Beyaz Perdeyi Karton Bir Kutuya Sığdırdı

Huawei, Beyaz Perdeyi Karton Bir Kutuya Sığdırdı

Huawei, Mediapad M2 tabletin tanıtımı için karton kutuları minyatür sinema salonlarına dönüştürdü.

Huawei, son teknoloji ürünü Mediapad M2 tabletin tanıtımını yapmak için Buzzman Paris’le bir araya geldi ve tüketicileri sinema deneyiminden aynı kalitede – fakat kafalarını karton bir kutuya sokmak kaydıyla- keyif almaya davet etti ve büyük ekranlara meydan okuduğu “Pocket Cinema” (Minyatür Sinema) kampanyasını hazırladı.

Mediapad M2’yla sinema salonuna dönüşen yalıtımlı kutular, köşelere eşit dağılan ses özelliğiyle sinema salonunu aratmıyor.

Bu minyatür sinema salonunun içinde, normal bir sinema salonunda yer alan detaylar da atlanmamış. Kutu biçimindeki Pocket Cinema’nın içinde diğer izleyicilerin yer aldığı koltukların yanı sıra çıkış ve tuvalet işaretlerine de yer verilmiş.

Uzandığınız yerden keyifle film izleyebileceğiniz bu mini sinemada, seyircilerin film başlamadan izleyecekleri fragmanlar bitene kadar onlara yetecek olan mini patlamış mısır kutuları da unutulmamış ve bireysel bir sinema salonuna dönüştürülen minyatür sinema salonunun alt kısmında seyircilerin rahatça patlamış mısır yiyebilmesi için epey geniş bir boşluk bırakılmış.

Pocket Cinema kampanyası, M2 tabletin dört adet Harman/Kardon hoparlörle ve Clari-Fi ses iyileştirme teknolojisiyle donatılan yeni ses özelliklerini öne çıkarmak üzere hazırlanmış.

Görsel: YouTube