Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Günümüzün İddialı Yapımları VHS Kasetlere Dönüştü

Günümüzün İddialı Yapımları VHS Kasetlere Dönüştü

Gişede harikalar yaratan günümüzün popüler filmleri, sinema tutkunu bir tasarımcı tarafından nostaljik VHS kasetlere dönüştürüldü.

Instagram’da OfftrackOutlet hesabıyla tanınan sinema tutkunu bir tasarımcı, güzel bir proje tasarladı ve geçekleştirdi. Tasarımcı, geniş izleyici kitleleriyle buluşan ve popüler hale gelen son yılların iddialı yapımlarının VHS versiyonlarıyla yeniden yarattı.

VHS, JVC tarafından geliştirilen, 1977 yılında piyasaya sürülen ve özenle seçilip satın alınan filmleri 80’li ve 90’lı yıllarda ev konforunda izlemenin tek yoluydu.

OfftrackOutlet, yalnızca kasetlerin içine yerleştirildiği karton kapak tasarımlarını oluşturmakla kalmamış, filmleri VHS videolara takıldığı zaman izlemeye uygun, çalışır bir formatta video kasetlere kaydetmiş.

The Revenant’tan, en son Tarantino filmi The Hateful Eight’e, Interstellar’dan Star Wars The Force Awakens’a kadar pek çok filmi belki hâlâ atmadığınız, evinizin bir köşesinde bir karton kolinin içinde duran ve çalışır durumda olan VHS videoya takarak izleyebilir ve nostalji yapabilirsiniz.

Görsel: Instagram