Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
CreativeMornings’te Bu Ay: Son

CreativeMornings’te Bu Ay: Son

ATÖLYE'nin sürdürdüğü CreativeMornings küresel etkinlik serisinin bu ayki konuğu Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı'nın genel müdürü Ayşegül Molu.

İşten ayrılmak, şehir değiştirmek, evlenmek ya da boşanmak, tatile gitmek ve tatilden dönmek. Hayattaki her anın ve her hikayenin bir başlangıcı ve sonu oluyor. Sona eren hikaye yeni başlayacak olan başka bir serüvenin tetikleyicisi oluyor. Farklı ihtimallerin, yeniliklerin, devinim içerisinde süregelen hayatın başlangıçları ve bitişleri olması gerekiyor. Sona eren hikayeler ardında belki de insanın unuttuğu bir gerçek yatıyor. Hayattaki her son yeni ihtimalleri doğuruyor.

Vedalaşmayı biliyor muyuz?

ATÖLYE’de her ayın son Cuma gününde düzenlenen ve dünyada 184 şehirde gerçekleşen CreativeMornings, küresel olarak belirlenen bir temaya göre seçilen bir konuşmacı eşliğinde ücretsiz kahvaltının sunulduğu bir etkinlik programı. CreativeMornings’in Temmuz ayı teması “son” ve konuğu ise Ayşegül Molu olacak. “Vedalaşmayı biliyor muyuz?” diye soracak olan Ayşegül Molu, hayatımızdaki yeni başlangıçlara sebebiyet veren sonları konuşacak.

Reklamcılar Derneği’nin ve Reklamcılar Vakfı’nın 2005 – 2019 yılları arasında genel müdürlüğünü üstlenen Ayşegül Molu geçtiğimiz aylarda bu görevinden ayrıldı. Molu, 15 yıla yakın süre devam ettiği görevini sonlandırarak yeni başlangıçlara ve ihtimallere yöneldi.

26 Temuz’da kahvaltı eşliğinde başlayacak olan program sohbet ile devam edecek. Gerçekleşecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için Facebook etkinliği sayfasına bakabilir, etkinliğe kayıt olmak için CreativeMornings’in sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE