Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
CreativeMornings’te Bu Ay: Merak

CreativeMornings’te Bu Ay: Merak

ATÖLYE'nin 2015 yılından beri İstanbul'da sürdürdüğü CreativeMornings küresel etkinlik serisinin bu ayki konusu merak konuğu ise Halil Altındere.

İnsan merak ettiği için gelişiyor, evrimleşiyor, yaşadığı gezegen ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi oluyor. Yunan filozof Sokrates Merakı bilgeliğin başlangıcı olarak tanımlıyor. Merak eden insan çözülmesi gereken problemlerine çözümler üretirken hiç bilmediği olguların kilidini bu dürtü sayesinde açıyor.

ATÖLYE’de her ayın son Cuma gününde düzenlenen ve dünyada 184 şehirde gerçekleşen CreativeMornings, küresel olarak belirlenen bir temaya göre seçilen bir konuşmacı eşliğinde ücretsiz kahvaltının sunulduğu bir etkinlik programı. CreativeMornings’in Haziran ayı teması Merak ve konuğu sanatçı, küratör ve editör Halil Altındere olacak. Altındere’nin çalışmaları New York’taki MoMA’dan Gwangju, Berlin ve Sharjah Bienallerine; Paris’teki Centre Pompidou ve Stockholm’deki Moderna Museet’e kadar hemen hemen dünyanın her yerinde sergilendi.

28 Haziran saat 9’da kahvaltı eşliğinde başlayacak olan program 10:30’da sona erecek. Program üç bölümden oluşuyor. Saat 9 ile 9:30 arasında kahvaltı yapacak olan katılımcılar sonrasında konuk Halil Altındere’nin konuşmasını dinleyecek. CreativeMornings networking bölümüyle sonlanacak. Gerçekleşecek etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için Facebook etkinliği sayfasına bakabilirsiniz. Etkinliğe kayıt olmak için CreativeMornings’in sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE