Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
CreativeMornings’te Bu Ay: Dürüstlük

CreativeMornings’te Bu Ay: Dürüstlük

ATÖLYE'nin 2015 yılından beri İstanbul'da sürdürdüğü CreativeMornings küresel etkinlik serisinin bu ayki konusu dürüstlük.

Dürüstlük zorlandığımız bir kavram. Kaçımız gerçekten dürüst acaba merak ediyorum. Çoğu zaman dürüstlükten kaçınıyoruz. Bunun nedeninin karşımızdakini incitmemek için olduğunu söyleyebiliriz ama değil. Çoğunlukla yaptığımız eylemler kendimiz etrafında döner ve kendimizi aslında o kişinin canını sıkma durumuna sokmamak için dürüst olmayız. Halbuki dürüstlük bağlantı için bir değerdir. Bağlarımızı güçlendiren ve ilişkileri derinleştiren bir armağandır.

ATÖLYE’de her ayın son Cuma gününde düzenlenen ve dünyada 184 şehirde gerçekleşen Creative Mornings, küresel olarak belirlenen bir temaya göre seçilen bir konuşmacı eşliğinde ücretsiz kahvaltının sunulduğu bir etkinlik programı. CreativeMornings’in Ekim ayı teması da dürüstlük. Konuk ise Doğruluk Payı kurucusu Baybars Orsek olacak.

Hem Yaratıcı Hem de Dürüst Bir Güne Başlangıç

Baybars ile fact-checking çalışmaları, Doğruluk Payı’nın siyasetçilerin iddialarının doğruluğunu kontrol ederek neyi amaçladığını ve Türkiye’de yeni medyanın sorumlulukları üzerine konuşacaklar kahvaltıda.

Etkinlik, 26 Ekim Cuma sabah 09:00’da ATÖLYE’de gerçekleşiyor. Kahvaltı ile başlayacak bu ilham verici konuşmaya herkes davetli! Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiyi Facebook’tan edinebilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE