Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Madeni Para Büyüklüğünde Çok İşlevli Bir Fare

Madeni Para Büyüklüğünde Çok İşlevli Bir Fare

Hava faresi ProLab Mouse, kullanıcının tüm akıllı cihazları hem iş hem de eğlence amacıyla pratik bir şekilde kontrol edebilmesini sağlıyor.

Özellikle yolda ya da sehayatlerde çalışırken en uygun mobil cihazı en pratik şekilde kullanmaya çabalıyoruz. Mümkün olduğu kadar her şeyi akıllı telefondan halletmeye çalışıyoruz. Mecbur kaldığımızda tablet ya da dizüstü bilgisayara geçerek cihazlar arası mekik dokuyoruz. Bunu yaparken bu araçları mümkün olduğu kadar hızlı ve kolay kontrol edebilmek önemli. ProLab Mouse bu ihtiyacı karşılayabilmeyi vadeden çok işlevli bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

ProLab Mouse

Hava faresi, klavye, sunum kumandası, kamera ve medya denetleyicisi bir arada: ProLab Mouse

ProLab Mouse, yalnızca 8 g ağırlığındaki ultra kompakt bir denetleyici. ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çok çeşitli farklı uygulamaları kontrol etmenizi sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. ProLab Mouse ile kullanıcı rahatlıkla selfie ve eller serbest fotoğraflar çekebiliyor, müzik uygulamalarını ve sunumlarını uzaktan yönetebiliyor, internette yada belgelerinde gezinebiliyor. Bluetooth özelliğine sahip olan cihazda, 360 derece döndürülebilen bir top ve dört tıklama düğmesi bulunuyor. Bu özellikleri sayesinde tek elle kullanılabiliyor ve tek bir düğmeyle onlarca farklı işlev sunuyor. Cihazın Kickstarter kampanyası tamamlanmak üzere ve ilk 3 gün içinde hedeflediği fonu toplayarak başarıya ulaşmış. Haziran 2021’de siparişleri teslim etmeyi planlıyorlar.

ProLab Mouse

 

ProLab Mouse ile kullanıcı telefon dahil tüm akıllı cihazları pratik bir şekilde yönetebiliyor

ProLab Mouse, sıradan bir farenin tüm işlevlerine sahip. Fare altlığı ve düz yüzeyde kullanma zorunluluğu yaratmayarak önemli bir fark yaratıyor. Bluetooth teknolojisiyle çoğu dizüstü bilgisayara, tablete ve akıllı telefona anında bağlanabiliyor. Kullanıcı bu fareyle tek elini kullanarak sağ tıklayabiliyor, sol tıklayabiliyor, ekranı kaydırabiliyor, metni vurgulayabiliyor ve bir fareden pek çok başka şeyi bu cihazla yapabiliyor. Dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon 10 metreye kadar uzaktan kontrol edilebiliyor.

Görsel: Kickstarter