Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ömür Boyu Bedava Hamburger

Ömür Boyu Bedava Hamburger

Aralarında Bill Gates, Warren Buffet gibi isimlerin bulunduğu sınırlı sayıda insanın sahip olduğu ve ömür boyu hamburger yeme imkânı sunan McGold kart, yeni sahiplerini arıyor.

Geçen yıl yılbaşı kampanyası için Mariah Carey’nin 90’larda hamburger menüsü yerken çekilen fotoğrafından ilham alarak “Mariah” adlı özel menüsünü duyuran McDonald’s, bu yılki kampanyasında yine geçmişe dönerek eski bir uygulamasına yeniden hayat veriyor. En son 2018 yılında yalnızca birkaç şanslı müşteriyle buluşan ve ömür boyu sınırsız hamburger yeme hakkı sunan McGold kartları, McDonald’s for Life adlı çekiliş kampanyası kapsamında geri döndü.

Dünya çapında sınırlı sayıda kişinin sahip olduğu McGold kartın sahipleri arasında Bill Gates, aktör Rob Lowe ve milyarder Warren Buffet gibi ilginç isimler bulunuyor. Buffet, 2007 yılında CNBC’de katıldığı bir yayında cüzdanındaki McGold kartı kameralara göstermişti. Sahibine sınırsız hamburger yeme hakkı tanıyan McGold kart, McDonald’s’ın yeni kampanyası kapsamında sadece üç kişiye verilecek.

McGold yalnızca bedava hamburger değil, aynı zamanda özel ürün ve fırsatlar da sunuyor.  McGold kart sahibi olmak isteyenler, MyMcDonald’s Rewards programına kaydolduktan sonra 5 – 25 Aralık tarihleri arasında McDonald’s uygulamasından sipariş vererek çekilişe katılma şansı elde edebilecekler.

Kampanyada kullanılan ömür boyu hamburger söylemi sınırsızlığı ifade etmiyor ne yazık ki. McGold kartın bazı kısıtlamaları var. Kart, sahibine 50 yıl boyunca haftada yalnızca iki öğün olmak üzere toplam değeri 74 bin dolar olan bedava menü sunuyor. McDonald’s SZN of Sharing adlı Christmas kampanyası kapsamında McGold kart çekilişinin yanı sıra farklı promosyon seçenekleri de sunuyor.

Görseller: McDonald’s, Instagram, Youtube