Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
New York’ta Bir “Central Perk”

New York’ta Bir “Central Perk”

Eight O'Clock Kafe, Friends dizisinin 20. yıldönümünü Central Perk kafeyi New York şubesinde yeniden yaratarak kutluyor.

Son iki üç neslin en sevdiği yabancı dizilerden biri olan Friends bu sene 20. yılını kutlarken kahve zinciri Eight O’Clock ise, Friends’in ikonik kafesi Central Perk’i New York şubesinde yeniden yaratarak bu kutlamanın bir parçası haline geliyor.

Koltuklarından ışıklı kahve tabelalarına kadar Central Perk ile birebir aynı olan kafe aynı zamanda 20. yıl kutlaması sebebiyle bir de “Central Perk” adında sınırlı üretim çekirdek kahvesini satışa sunuyor.

Özel teklifler, Central Perk logolu fincanlar ve daha birçok detayla renklendirilmiş kafede sarışın garson Gunther’ın (James Michael Tyler) da kahve servisi yapacağı söylentiler arasında.

Özellikle son zamanlarda, kahve zincirlerinin başarılı kampanya örneklerinden sonra Eight O’clock, kendini Friends gibi bir dönemin simgesi niteliğinde bir diziyle ilişkilendirerek hızlı ve güçlü bir farkındalık yaratacağa benziyor.

Kampanyanın yeni müşteriler çekmekte oldukça başarılı olacağı da aşikar.

Ekstra Bilgi: Eight O-Clock Kafe, Central Perk’in açılış ve kapanış saatlerini 8 olarak belirledi çünkü yaptığı bir araştırmaya gore insanlar en çok sabah 8 ile akşam 8’de kahve içiyorlarmış.

Önümüzdeki Cumartesi’ye kadar açık olacak Central Perk’in orjinal kafelerine şuradan , Eight O’Clock’un Friends kampanyasına ise şuradan ulaşabilirsiniz.