Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Virgin Otelleri’nin İlk Detayları

Virgin Otelleri’nin İlk Detayları

Virgin Şirketler Grubu'nun Virgin Otelleri ile turizm sektöründeki adımının ilk detayları.

Virgin şirketler grubunun, önümüzdeki yıl Chicago’da açacağı Virgin Hotellerinin tasarım detayları henüz tam kesinleşmemiş olsa da geçtiğimiz hafta yayına giren reklam filmiyle birlikte otele ait bazı detayları öğrenmiş bulunuyoruz.

Otelin, çiftlerin birbirini rahatsız etmemesi için ikiye bölünebilen yatak odaları, tüm hizmetlerin cep telefonuyla kontrol edebilmesi gibi özellikleri Mimari ve Teknik Servis Direktörü Jefferson Thomas’ın titiz çalışmasının sonuçlarından sadece birkaçı.

Virgin Hotelleri, hangi tasarım şirketi ile işbirliği yaptığını henüz açıklamamış olsa da zincirin oda imkanlarını anlattığı inanılmaz eğlenceli filmin post prodüksiyonunun Not to Scale tarafından One Trick Pony ajansı ile birlikte çalışılarak hazırlandığını biliyoruz.

Reklam filminde odaların ısısının cep telefonuyla kontrol edilebildiğinden, ücretsiz ve hızlı Wi-Fi hizmetinden, beklenmeyen ekstraları minimuma düşürdüklerinden ve daha birçok detaydan diğer hotelleri referans göstererek oldukça eğlenceli bir dille bahsediliyor. (Özellikle diğer otellerin ekstra minibar ücretlerine gönderme yaptığı kısma ben çok sevdim)

Sınırsız, hızlı ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti, evcil hayvanınızla paylaşabileceğiniz odaları, normal fiyatlı minibar kullanımıyla Virgin Hotellerinin New York ve Nashville’de de açılması için şimdiden anlaşmalara başlanmış.

Kendisini dudak uçuklatmayan fiyatları, içten ve kişisel servisi ile bir yaşam biçimi markası olarak tanımlayan zincir, kurulduğu her bölge için oranın yemek, içki, müzik ve kültürünü yansıtmayı planladıklarına da özellikle dikkat çekiyor.