Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Trendeki Tüm Özelliklere Sahip Bir Bank

Trendeki Tüm Özelliklere Sahip Bir Bank

Virgin Trains, Anomaly London tarafından hazırlanan reklam filminde, şirketin yolculuk boyunca sunduğu avantajları eğlenceli bir dille anlatıyor.

Seyahat şirketleri markalarının sağladığı konforu ve onları diğer şirketten ayıran özellikleri akılda kalıcı bir şekilde gösterip yolcuların aklında yer edinmeye çalışıyor. İngiltere merkezli Virgin Trains de eğlenceli ve bol sürprizli bir reklam filmi yayınladı. Anomaly London tarafından hazırlanan reklam filmi bir bankta oturan adamın konforlu ve keyifli bir tren yolculuğunu hayal etmesini konu ediniyor.

Hikayenin kahramanı bankta otururken Wigan’a nasıl gideceğini düşünüyor. Rahat konforlu bir ulaşım isteyen yolcunun oturduğu banka bir anda tekerlekler ekleniyor ve bank yol üzerinde seyre başlıyor. yolculuk devam ettikçe oturduğu bankın aralarından yiyecekler, içecekler çıkmaya başlıyor. Bank kendi için ayrılmış özel bir yola girerken yolculuğa yeni kişiler katılıyor ve bank giderek büyüyor. Arka kısma eklenen tuvalet bir anda jet motoruna dönüşürken, şirket yolculuklarında sağladığı ücretsiz internete vurgu yapmak banka bir de internet ekliyor. Artık sıradan bir oturma yeri olmaktan çıkan bank yolcularıyla birlikte tünele giriyor ve Virgin Trains olarak çıkıyor.

Tüm bu eğlenceli ayrıntıların bulunduğu reklam filminin çekimini Caviar Prodüksiyon’dan Keith Schofield gerçekleştirdi. Filmin seslendirmesini aktör ve komedyen Mike Wozniak yaparken ses tasarımı 750mph tarafından hazırlandı.

Anomaly ajansının yaratıcı şefi Joe Corcoran Virgin Trains şirketinin sadece bir logodan ibaret olmadığını ve sadece yolcularını taşıyan bir şirket olmadığını vurguluyor. Virgin Trains 22 yıldan fazla süredir tren yolculukların şeklini belirleyen öncü bir firma olduğunu söylüyor. Ajans olarak şirketin sağladığı yeme, içme, eğlence, internet ve diğer hizmetleri eğlenceli bir şekilde anlatarak Virgin Trains markasını ön plana çıkardıklarını ifade ediyor.

Künye

Müşteri: Virgin Trains
Ajans: Anomaly London
Prodüksiyon Şirketi: Caviar
Yönetmen: Keith Schofield
Fotoğraf Yönetmeni: Jallo Faber
Yapımcı: Kwok Yau
İdari Yapımcı: Sorcha Shepherd
Editör: Patric Ryan – Marshall Street Editors
Post Prodüksiyon: Electric Theatre Collective
Renklendirme: Luke Morrison
Ses Tasarımı: Sam Ashwell – 750MPH
Müzik: Mr Pape
Seslendirme: Mike Wozniak

Görsel: Vimeo