Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müzik Zevkiniz Sıradaki Tatil Mekanınızı Belirleyebilir

Müzik Zevkiniz Sıradaki Tatil Mekanınızı Belirleyebilir

Spotify ve easyJet müzik dinleme alışkanlıklarından kişiye özel seyahat rotaları oluşturuyor.

Sakin ve enstrümantal müziklerden hoşlanıyorsanız, Lizbon’un botanik bahçeleri size iyi gelebilir ya da son çıkan dans hitlerini dinlemeden duramıyorsanız, belki de Ibiza seyahatinin zamanı gelmiştir. easyJet ve Spotify yeni iş birliği çerçevesinde Avrupa’daki kullanıcılara dinleme alışkanlıklarına dayalı kişiselleştirilmiş seyahat önerileri sunuyor.

VCCP London kreatif desteği ile tanıtılan iş birliğinde, kullanıcılar Dinle ve Rezervasyon Yap mikro sitesi üzerinden Spotify hesapları ile bağlantı kurarak kendileri için hazırlanmış özel seyahat tavsiyelerine erişebilecekler. Platformda belirli destinasyonlar ve deneyimlerin yanı sıra kullanıcılara önerilen destinasyonlarda organize edilen konserlerin bilgileri de yer alacak. Proje aynı zamanda, bu yılın başında yeni kampanyası Nextgen easyJet platformunu duyuran easyJet’in bu kapsamdaki son marka iletişim çalışması. Son dönemde kişiselleştirilmiş özellikler geliştirmeye ağırlık veren Spotify ise dinleyici deneyimini iyileştirmek amacıyla bu ayın başında Premium üyelere özel kişiselleştirilmiş çalma ve parça değiştirme butonu üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Dünya genelinde aylık 433 milyon aktif kullanıcısı bulunan Spotify ile 35 ülkede yaklaşık 1000 lokasyonda hizmet veren easyJet’in bu ortaklığı şu an için Fransa, İtalya, İsviçre ve Birleşik Krallık’ı kapsıyor.

Görseller: Pexels, Instagram, Youtube