Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Migros Sanal Market’ten Türkiye’nin İlk Yapay Zekâlı Ürün-Fiyat Reklamı!

Migros Sanal Market’ten Türkiye’nin İlk Yapay Zekâlı Ürün-Fiyat Reklamı!

Yenilikçi marka duruşuyla Migros Sanal Market, Türkiye’ye ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Televizyonda yayınlanan ilk yapay zekâlı fiyat iletişimli reklam, Migros Sanal Market’ten.

Bir marketin ürünleri taze, kaliteli ve güvenilirse, bir de 40.000’den fazla çeşidi müşterisine hızlı bir şekilde sunuyorsa alışverişi kafada bitirmek mümkün! Migros Sanal Market de müşterilerine en iyi market deneyimini yaşatarak alışverişi kafada bitirmelerini sağlıyor.

Bu gerçeği fiyat iletişimiyle birleştirmek gerektiğini düşünen Migros Sanal Market, yenilikçi duruşuna uygun bir iletişim yolunu seçiyor. Son zamanlarda tüm dünyada konuşulan yapay zekâyı, Migros Sanal Market iletişiminin merkezine taşıyor.

Yapay Zekâya İnsan Zekâsı da Eklenince Herkes Çok Sevdi!

Geçtiğimiz günlerde yayına giren reklamı herkes çok sevdi. Tüm dünyada konuşulan yapay zekâyı insanlar televizyonda görünce önce bir şaşırdı ama esprisini ilk bakışta anladı.

Migros Sanal Market İçin İnovasyon Her Şey

25 yıldır Türkiye’nin ilk ve en çok sevilen online marketlerinden biri olan Migros Sanal Market, inovatif duruşunu iletişimden üretime, teslimattan müşteri deneyimine kadar her alana uyguluyor. Süt ve süt ürünlerinden et, balık, tavuk, sebze ve meyvelere kadar ürünlerinin tazeliğine çok önem veriyor. Bu yüzden teslimat sırasında kesintisiz soğuk zincir sağlıyor ve en iyi teknolojileri araçlarında kullanıyor. Müşterilerine sadece, “İyisini al” demiyor, “İyisini ucuza al” diyor ve uygun fiyatlı ürünleriyle bütçelere nefes aldırıyor. Müşterileri alışverişte özgür hissetsin, çeşit çeşit ürün arasından dilediğini seçsin diye 40.000’den fazla ürünü müşterisine sunuyor. Hem de aynı gün, seçilen saat aralığında teslimatla! Böylece alışverişi kafada bitirmek Migros Sanal Market’le kolay oluyor! ☺

Künye:

Reklamveren: Migros Sanal Market
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul

Pazarlama İletişim Direktörü: Ali Conker
Marka İletişim Grup Müdürü: Ece Ülgen
Marka İletişim Yöneticisi: Mert Tokdemir
Marka İletişim Kıdemli Uzman: Burçak Akan

Kreatif Direktör: Caner Apaydın
Genel Müdür: Yekta Elvin Gürel
Kreatif Grup Lideri: Onur Evin, Sercan Demircioğlu
Art Direktör: Hamza Kocadayı
Yazar: Orçun Saban
Müşteri İlişkileri: Özlem Delikanlı, Buse Nur Böbür
Grafik: Demet Uralgil, Mert Ozaras​​​​​​​