Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kahve Kapsülleri Bisiklete Dönüştü

Kahve Kapsülleri Bisiklete Dönüştü

Nespresso, Vélosophy ile iş birliği yaparak kullanılmış kahve kapsüllerinden RE:CYCLE isimli şık bir bisiklet yarattı.

Nespresso, eski kahve kapsüllerini bisiklet parçalarına dönüştürmek için İsveçli bisiklet markası Vélosophy ile bir araya geldi. Bu iş birliğinin sonucu olan RE:CYCLE, %95 geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapılmış bir kadroya sahip. Bu geri dönüştürülmüş malzemenin %20’si ise atık Nespresso kapsüllerinden oluşuyor.

Tasarım, Nespresso ürünlerini selamlıyor

Bu fikir size tanıdık geliyorsa, bunun sebebi 2019’da yine geri dönüşümle yapılmış bir başka Nespresso bisikletinin daha olması. Yeni bisiklet şıklık açısından bu ilk mor kadrolu bisikleti sollamış tabii.

Önceki bisiklet, Nespresso’nun Arpeggio karışımının renklerini taşıyordu. Bu yılki ise Nespresso’nun buzlu kahvesi Ice Leggero’ya atıfta bulunan şık bir açık mavi renkle bezeli. Resmi olarak “California Dream Blue” olarak adlandırılan renk tonu, bisikletin açık sütlü kahve rengi detayları ve buharla bükülmüş sepeti ile çok hoş bir uyum yaratmış.

Bisikletin zili ise Nespresso’nun Vertuo kapsülünün şeklinde. Sepet, kahveleri güvenli bir şekilde taşımak için iki bardak tutacağı içeriyor. Bu tutacaklar, bisiklet hareket halindeyken bile kahve içmeyi mümkün kılıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nespresso (@nespresso)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nespresso (@nespresso)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Nestle, Nespresso