Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Michael B. Jordan Amazon Alexa’nın Bedeni Olursa

Michael B. Jordan Amazon Alexa’nın Bedeni Olursa

Amazon'un Super Bowl kampanyasında oyuncu Michael B. Jordan, Alexa'nın rolüne geçiyor ve istenilenleri yerine getiriyor.

Amazon geçtiğimiz yıl Super Bowl etkinliğinde sesli asistanı Alexa’nın yapabildiklerini hatırlatmak için tarihte bir yolculuğa çıkıyordu. Droga5 tarafından hazırlanan filmde ABD’li komedyen Ellen DeGeneres ve ABD’li model Portia de Rossi çifti yer alıyordu. Pazar günü oynanacak 55. Super Bowl’da ise oyuncu, film yapımcısı ve yönetmen Michael B. Jordan Alexa’nın kendisi oluyor.

Esprili Super Bowl reklamı Amazon’un son versiyon Echo Dot’unu tanıtıyor. Bununla birlikte reklam filminde yer alan kadın Alexa’nın nasıl daha iyi bir tasarıma ve forma sahip olmayacağını düşünürken yakışıklı oyuncu Michael B. Jordan’nın afişini görüyor. Hayal dünyasında olaylar beklenmedik bir noktaya gidiyor.

Michael B. Jordan talepleri yerine getirmeye hazır

Çekici ve nazik ses tonuyla Alexa’nın yeni bedeni olan Jordan, parlayan mavi gözleriyle istenilen her şeyi yapıyor. Yemek tariflerinde etkileyici sesiyle yardımcı oluyor. Alışveriş listesini tutuyor. Mum ışığındaki köpük banyosunda kadına eşlik ediyor. Işıkları kısma isteği geldiğinde ise üzerini çıkartıp tişörtünü lambanın üzerine fırlatıyor.

Black Panter filmi ile bilinen Michael B. Jordan, hem sesi hem de vücuduyla Alexa’nın yerini doldururken sesli asistanın hangi konularda yardımcı olabileceğini de esprili bir şekilde göstermiş oluyor. Lucky Generals imzalı Alexa’s Body başlıklı reklam filmini Hungry Man prodüksiyon şirketinden Wayne McClammy yönetiyor.

Amazon Alexa’nın kimliğine bürünmesi için ilk defa bir ünlüyü kullanmıyor. 2018 yılında gerçekleştirilen Super Bowl kampanyasında sesini kaybeden Alexa’nın yerine ünlüler geçiyordu. Bu yıl olduğu gibi yine Lucky Generals tarafından hazırlanan reklam fiminde Cardi B, Gordon Ramsey, Rebel Wilson ve Sir Anthony Hopkins gibi ünlü isimler yer alıyordu.

Künye

Müşteri: Amazon
Ajans: Lucky Generals
Medya Ajansı: Initiative
Yönetmen: Wayne McClammy
Prodüksiyon Şirketi: Hungry Man
Düzenleme: The Den
Post Prodüksiyon: The Mill
Ses: Beacon Street Studios

Görsel: YouTube