Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Meta Reality Labs’in İlk 3 Boyutlu Reklamı

Meta Reality Labs’in İlk 3 Boyutlu Reklamı

Meta Reality Labs, ilk 3 boyutlu açık hava reklam çalışmasında VR başlığı Meta Quest 2'yi tanıttı.

Başını teknoloji devlerinin çektiği markaların büyük kampanya ve duyurularının son dönemde iki adresi var: Biri New York Times meydanında, diğeri ise Londra’daki Piccadilly Circus’ta yer alan iki anamorfik 3 boyutlu açık hava reklam panosu. WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini Piccadilly Circus’da duyurmayı tercih ederken, BMW Times Meydanı’nda bulunan reklam panosunu 3 boyutlu bir yola dönüştürmeyi seçmişti.

Piccadilly Circus’ın son konuğu Meta oldu. Meta Reality Labs, ilk 3 boyutlu açık hava reklam çalışmasında VR başlığı Meta Quest 2’yi tanıttı.

Noel tatil dönemi nedeniyle yıl sonuna kadar sürecek tanıtım kampanyası, Londra dışında Manchester ve Nottingham’daki reklam panolarında da yerini alacak. 90 saniyelik 3 boyutlu reklam filminde Meta, kullanıcıların dünyanın her yerinden insanlarla oyun oynayabileceği ve etkileşim kurabileceği mesajını veriyor.

Piccadilly Circus’taki reklam çalışmasının ek olarak Meta yeni yıl için hazırladığı “Wish For Extraordinary” adlı kampanyasıyla Waterloo iMax, Oxford Street ve TFL London Underground’da yer alan yürüyen merdivenleri de reklam panosuna dönüştürecek. Wish For The Extraordinary için hazırlanan reklam filminde Quest 2 hediye edildikten sonra insanların hayal güçlerinin canlandığına dikkat çekiliyor. Meta’nın yeni yıl kampanyası sosyal medya, ITV, Channel 4 ve Sky’ın yanı sıra İngiltere’deki sinema salonlarında da gösterilecek.

Şirket ayrıca Meta Quest 2 için ünlü doğa bilimci Sir David Attenborough ile iş birliği yaparak doğa bilimcinin ünlü Conquest Of The Skies belgeselini etkileyici bir VR deneyimi ile birlikte kullanıcılara sunacağını açıkladı. Üç bölümden oluşan belgesel, vahşi uçan dinozorlardan insanların duyabileceği şekilde hızla kanat çırpan sinek kuşlarına kadar uçuşun tarihini anlatıyor. Meta Quest VR başlığına sahip olanlar, belgeseli Meta Quest TV uygulamasında ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Görseller: Meta, Twitter, Youtube /Advertising Today