Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BMW 3B Reklam Panosunu Yola Dönüştürdü

BMW 3B Reklam Panosunu Yola Dönüştürdü

BMW, Times Meydanı'nda yayınladığı anamorfik 3 boyutlu açık hava reklamlarıyla XM ve i4 M50 modellerini tanıttı.

Geçtiğimiz ayın sonunda ‘şimdiye kadar üretilmiş en güçlü BMW’ olarak lanse edilen yeni elektrikli otomobili XM’i tanıtan BMW, New York’ta bulunan anamorfik açık hava reklam panosunda iki ayrı 3 boyutlu reklam çalışması yayınladı. Goodby Silverstein & Partners tarafından yürütülen kampanyanın ilk çalışmasında yeni otomobili XM’i tanıtan marka, ikinci çalışması ile BMW i4 M50 için gerçekleştirdiği yeni iş birliğini duyurdu.

İlk reklamda yapılan geri sayımın ardından garajdan çıkan XM’in kısa yol performansı son derece gerçekçi bir yanılsamayla Times Meydan’ındaki dijital ekrana yansıtıldı. BCN Visuals tarafından yaratılan yaklaşık bin 300 metrekarelik dev açık hava reklamı yalnızca TikTok’ta 11 milyon kez görüntülendi. Ayrıca BMW yeni modeli için TikTok ile iş birliği yaparak XM Unboxing (Kutudan çıkarma) temalı içeriklerle 20 milyonun üzerinde görüntüleme aldı.

@jordantsanford Unwrapping the first ever 644hp BMW XM @BMW USA #BMWXM #Unboxing #ASMR #BMWPartner ♬ original sound – Jordan Sanford

BMW, New Yorklu moda markası Kith ile iş birliği yaptı

BMW, ikinci çalışmasında ise New Yorklu moda markası Kith ile olan iş birliğini duyurdu. Tasarım stüdyosu Cekai tarafından hazırlanan 3 boyutlu reklam çalışmasında markanın 1972 yılında üretilen ilk elektrikli otomobili olan 1602 Elektro’nun Kith’in tasarımıyla yeniden dizayn edilerek BMW i4 M50’ye dönüşmesini izliyoruz.

Kith’in kurucusu olan ve aynı zamanda sıkı bir BMW tutkunu olmasıyla bilinen Ronnie Fieg’in tasarladığı yeni otomobil Kith’in imza renklerini taşıyor. Paris Moda Haftası sırasında Paris’teki Kith mağazasında tanıtılan BMW i4 M50 by Kith’in, yalnızca 7 adet üretileceği açıklandı. BMW ve Kith iş birliği çerçevesinde, bir de Kith for BMW adıyla BMW’ye özel bir kıyafet ve aksesuar koleksiyonu satışa sunuldu.

Görseller: Youtube, TikTok