Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Medya Ekseninde Marka ve Ajanslar Bir Araya Geldi

Medya Ekseninde Marka ve Ajanslar Bir Araya Geldi

7 - 8 Haziran'da düzenlenen Media Summit Türkiye 2017'de medya ekseninde görev alan tüm paydaşlar buluştu ve deneyimler paylaşıldı.

Reklamcılık Vakfı ve Reklamverenler Derneği ortaklığıyla 7 – 8 Haziran’da Zorlu PSM, Drama Sahnesi’nde düzenlenen Media Summit Türkiye 2017‘de medyanın hem reklam hem marka tarafından ele alındı. 2 günde düzenlenen 25 oturumda 64 konuşmacının yer aldığı etkinliğe medya sektörüyle ilintili sektörlerden toplamda 725 katımcı ziyaret etti.

Etkinliğin ilk gününde programatik veri kullanmak, sosyal mecraların çok kullanıcılı kişileriyle birlikte kampanya hazırlamak, maker hareketi, hayran kültürü ve hedef kitle tanıma merkezli konuşmalar gerçekleşti. Böylece hem sektörün incelikleri hem de gelecek seyrine dair ipuçları paylaşıldı. İkinci günün odağında ise tüketici yer aldı. Veri işlemenin önemi, geçmişte bildiğimiz doğruların artık geçerli olmaması ve ürün yerleştirme gibi yöntemlerin incelikleri de ikinci günden çıkan dersler oldu.

Günümüz medya alışkanlıklarının geçmişle bir olmadığını her fırsatta hatırlatan oturumlar, ziyaretçileri de yeni ve geçmiş alışkanlıklara sadık kalmayan yöntemlere çağırdı. Markaların tüketicinin dikkatini çekmek, hedef kitleye doğru zamanda doğru mecrada ulaşmak için kullandıkları yeni yöntemler, formatlar ve bu alanda mevcut teknolojilerin nasıl yardımcı olabileceği konuları ise Media Summit Türkiye 2017’nin katılımcılarına aktardı.

Görsel: Bigumigu, Basın Bülteni