Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Media Summit Türkiye 2017: Marka, Medya ve İçeriğin Buluştuğu Zirve

Media Summit Türkiye 2017: Marka, Medya ve İçeriğin Buluştuğu Zirve

Reklamcılık Vakfı ve Reklamverenler Derneği işbirliğiyle düzenlenen Media Summit Türkiye'de değişim, bağlantı ve içerik odağıyla 7 - 8 Haziran 2017'de Zorlu PSM'de gerçekleşecek.

Reklamcılık Vakfı ve Reklamverenler Derneği ortaklığıyla hayata geçen Media Summit Türkiye, ülkemizdeki medya sektörü ve ilişkili alanları kapsayarak sektöre dair güncel konuları ele alıyor. Bu açıdan Media Summit Türkiye’de medya planlama ve satın alma ajansları, reklamverenler, medya kuruluşları, akademik aktörler hem konuşmacı hem de katılımcı olarak yer alıyor.

7 – 8 Haziran’da Zorlu PSM’deki Drama Sahnesi‘nde gerçekleşecek olan Media Summit Türkiye‘de Bethan Crockett, Maria Darmi, Dimitrios Maniatis gibi dünyadan önemli medya uzmanları konuşmacı olarak katılacak. Türkiye’den ise finanstan iletişime, e-ticaretten holdinglere uzanan bir sektörel genişlikte toplam 65 konuşmacı yer alacak.

Media Summit Türkiye’de bu yıl toplamda 25 oturumun gerçekleşecek. Zirvenin bu yılki ana gündemi ise Medya 4.0. olarak belirlenmiş ve bunun çevresinde değişim, bağlantı ve içerik konuları ekseninde konuşmalar kurgulanmış. Media Summit Türkiye’ye katılım ve program hakkındaki detaylı bilgiyi internet sitesinden alabilirsiniz.

Görsel: Media Summit Türkiye