Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nın Kazananları

Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nın Kazananları

Reklamcılar Derneği öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nı kazananları açıklandı.

Bu yıl 32. kez yaratıcılığı ödüllendiren Kristal Elma’nın kategorilerinde kazanan işlerini derlemiştik. Kristal Elma’nın üniversite öğrencileri için düzenlenen versiyonu Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması da sahiplerini buldu. İş Bankası Maximum Genç sponsorluğunda düzenlenen yarışma bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda göre rekor sayıda katılım olan yarışmanın kazanları çevrim içi açıklandı.

Özgün yaratıcılık ödüllendirildi

Aynı veya farklı okullardan bir araya gelen ikişer kişilik grupların oluşturduğu projelerde aranan temel kriterler; özgün yaratıcılık, iç görü ve mecranın etkin kullanımı konuları oldu. 13 kişiden oluşan jürinin değerlendirmesinin arından kazananlar açıklandı.

Kristal Elma alan birinci ekip, Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri; Olga Güngör ve Hüseyin Görür oldu. Gümüş ödülün kazananı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri; Mehmet Can Çiftçi ve Aslı Coşar olurken Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri; Erencan Bektaş ve Selenay Bozdağ ise Bronz ödüle layık görüldü.

Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması; Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından düzenleniyor. Yarışmayı, Ankara Reklamcılar Derneği ve İzmir Reklamcılar Derneği destekliyor.

Görsel: Instagram