Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Üniversitedeyken Bir Kristal Elma Kazanmaya Ne Dersiniz?

Üniversitedeyken Bir Kristal Elma Kazanmaya Ne Dersiniz?

Yapı Kredi Play desteğiyle Kristal Elma online başvuru sistemi üzerinden yürütülecek yarışmanın başvuruları 1 Kasım’da başlıyor.

Bu sene #AşkımızınMeyvesi söylemiyle 30. yaşını kutlayan Kristal Elma, yıllardır sektörü önemli kişilerle buluşturup sektör çalışanlarının radarına takılması gerekenleri onlara hatırlatıyor. Bu sene etkinlikte Contagious ekibinin konuşmasından öğrencilerin ajans simülasyonu deneyimlemesine kadar etkinlik yelpazesi açılmıştı. Şimdi de 30. yılını kutlayan Kristal Elma’nın ilk kez bu sene ön ayak olduğu ve sektöre hazırlanmak isteyen gençleri hedefleyen Genç Kristal’in kapsamında yeni bir yarışma düzenleniyor.

Yapı Kredi Play desteğiyle Kristal Elma online başvuru sistemi üzerinden yürütülecek yarışmanın başvuruları 1 Kasım’da başlıyor. Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması olarak adlandırılan ve genç üniversitelilerin öne çıkmasını sağlayacak Genç Kristal platformunun güçlenmesine ortam yaratacak yarışma akademi ile sektörün bağını kuracak. 

Yapı Kredi Play Desteğiyle Genç Kristal

İlk olarak 12 Ekim’de Genç Kristal Günü’nde duyurusu yapılan yarışmanın başvuruları için öğrencilerin aynı üniversiteden olma kaydıyla 2 kişilik takım halinde katılmaları bekleniyor. Katılımın ücretsiz olacağı yarışmada takımlar Yapı Kredi’nin finansal teknoloji platformu olan Code.YapıKredi ile FinTech ekosistemini güçlendirmek için düzenledikleri Hackathon’u duyurmak adına 6 saniyelik “bumper ad” reklam filmleri çekecekler.

Jüri; yaratıcılar, akademisyenler ve Yapı Kredi Play Kurumsal İletişim Müdürü’nün katılımıyla sağlanacak. Kazanan takım Yapı Kredi’nin vereceği iki adet Go Pro Hero5 Black’le beraber Genç Kristal ödül heykelciği alacak. Bu da bir üniversitelinin Kristal Elma alarak mesleğe adım atması ciddi bir başlangıç demek. Kristal Elma, Genç Kristal’in sektöre yenilik getireceğine inanıyor. Ayrıca ekip gençlerin yenilikçi teknolojilerle buluşmasına imkan sağlayacağı için de çok heyecanlı.

Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nın başvuruları 1 Kasım – 23 Kasım arasında Kristal Elma online başvuru sistemi üzerinden yapılabilecek. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgileri ve brief’i internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Kristal Elma, Instagram