Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s’dan Travis Scott Menüsü

McDonald’s’dan Travis Scott Menüsü

McDonald’s, Travis Scott ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu yaklaşık 30 yıl aradan sonra ilk defa bir ünlünün ismiyle menü çıkaracak.

McDonald’s, Y ve Z jenerasyonunu hedeflediği kampanyasıyla Travis Scott ile gerçekleştirdiği iş birliğini açıkladı. ABD’li rap sanatçısı da geçtiğimiz aylarda karantina döneminde Fortnite’da 10 dakikalık sanal konserler vermişti. Konserler toplamda 12 milyondan fazla kez izlenmişti.

McDonald’s duyuru için Twitter hesabından kaktüs ve hamburger emojileri atarak dikkati Travis Scott’a çevirdi. ABD’li rap sanatçısı da bu gönderiyi alıntılayarak Cactus Jack ve McDonald’s iş birliğini açıklamış oldu.

McDonald’s Y ve Z kuşağını hedefliyor

8 Eylül’den itibaren belirli restoranlarda sunulacak menünün satışı yaklaşık bir ay boyunca devam edecek. Yapılan iş birliği doğrultusunda 6 dolarlık menüye ek olarak Scott’ın Cactus Jack şirketi McDonald’s çalışanları için özel tişörtler tasarlıyor. McDonald’s’ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Travis Scott’ın kolunun gözüktüğü bir figürün yer alması nedeniyle ortaklığın bir parçası olarak Travis Scott figürü gibi yeni sürprizlerin de gelmesi bekleniyor.

McDonald’s’ın ABD Pazarlama Direktörü Morgan Flatley yaklaşık 30 yıl aradan sonra ilk defa bir ünlünün adının menüye taşındığına değiniyor. Fast food zinciri 1992’de Micheal Jordan’a menülerinde yer vermişti. Morgan Flatley, Travis Scott’ın hayranlarından ve takipçilerinden bahsederek inanılmaz bir izleyici kitlesinin olduğuna dikkat çekiyor. Bununla birlikte 34 yaşın altındaki kitleye ulaşmanın markalar için her gün giderek daha zorlaştığının altını çiziyor. Dolayısıyla bu iş birliğinin McDonald’s’ın Y ve Z kuşağındaki potansiyel müşterilerine ulaşması için aracı olacağını düşünüyor.

View this post on Instagram

🌵🍔

A post shared by McDonald's (@mcdonalds) on

View this post on Instagram

🍟 we can be gang if u like ketchup like me. Lol

A post shared by flame (@travisscott) on

Görsel: Instagram, Twitter