Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Aksesuarlar

LEGO Aksesuarlar

hintlab, LEGO blokları gibi monte edilerek özelleştirilebilen takılar tasarlıyor.

Fransız takı tasarım markası hintlab, LEGO tutkunları için Playful & Precious LEGO-compatible Jewelry adlı özelleştirilebilir bir takı koleksiyonu yarattı. Koleksiyon, LEGO ile uyumlu takılardan oluşuyor.

Takıları kıyafetle uyumlu hale getirmek çocuk oyuncağı

Koleksiyon neredeyse tamamen yüzüklerden oluşuyor, 2 ayrı modelde küpe de tasarlanmış. Yüzüğünüzde ya da küpenizde renkli bir taş gibi duran LEGO parçasını dilerseniz çıkarıp yerine başka bir parça takabiliyorsunuz. Böylece kendi takınızı yaratmanız çocuk oyuncağı kadar kolay hale geliyor. Aslında takılar LEGO’nun birleştirme sistemine özgü girinti ve çıkıntılara sahip olduklarından hiçbir parça takmadan dahi LEGO ruhunu yansıtabiliyorlar.

Hem 3B baskı hem de geleneksel yöntemlerden faydalanılmış

hintlab’in koleksiyonu, kullanıcıya kendi takısını her gün tarzına ve kıyafetlerine uyum sağlayacak şekilde yeniden şekillendirme imkanı sunuyor. Siparişler bir set olarak teslim ediliyor. Örneğin bir yüzük siparişi verdiğinizde yanında yüzük taşı olabilecek 10 ayrı LEGO parçası gönderiliyor. Kullanıcı sipariş verirken; bronz, pirinç, gümüş ve altın olmak üzere 4 farklı kaplama seçeneğinden birini tercih edebiliyor. Takıların yapımında 3B baskının yanı sıra geleneksel döküm yöntemleri de kullanılmış.

hintlab, Fransa’daki iki ürün tasarımcısının (Thomas ve Allie) tamamen Etsy üzerinden yönettiği bir marka. Tasarımlarının insanlara içlerindeki çocuğu anımsatmasını umuyorlar. İkiliye göre en aklı başında insanlar bile içlerinde bir yerde hala birer çocuk.

Görsel: Etsy.com